Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Solidarumas COVID-19 akivaizdoje: „Burger King“ ragina užsisakyti iš „McDonald‘s“

Greitojo maisto restoranų tinklas „Burger King“ išplatino pareiškimą, kuriuo ragina visus žmones Jungtinėje Karalystėje užsisakinėti maistą iš konkurentų „McDonald‘s“ ir „KFC“. Tokio žingsnio bendrovė ėmėsi prieš paskelbiant dar vieną karantiną ir pasigirdus prognozėms, jog daliai restoranų teks užsidaryti, praneša „The Independent“.
„Burger King“
„Burger King“ / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Pirmadienį, lapkričio 2 dieną, „Burger King“ socialiniuose tinkluose išplatino tokio turinio pranešimą: „Žinome, niekada negalvojome, kad taip sakysime... užsisakykite iš „McDonald‘s“.“

„Niekada negalvojome, kad paprašysime jūsų tai padaryti. Kaip niekada negalvojome, kad skatinsime jus užsisakyti iš KFC, „Subway“, „Domino's Pizza“, „Pizza Hut“, „Five Guys“, „Greggs“, „Taco Bell“, „Papa John's“, „Leon“ ar bet kurių kitų nepriklausomų maitinimo įstaigų“, – teigiama bendrovės pareiškime.

Tokiu būdu kompanija prašo klientų leisti pinigus bet kurioje maitinimo įstaigoje.

Anot „Burger King“, tokį pareiškimą buvo priversti paskelbti, nes restoranams šiuo metu labai reikia gyventojų palaikymo.

123RF.com nuotr./„Burger King“
123RF.com nuotr./„Burger King“

Dar liepą „Burger King“ vadovas Alasdairas Murdochas „BBC Newcast“ sakė, kad nuo 5–10 procentų restoranų gali nepavykti išgyventi.

Greito maisto tinklas Jungtinėje Karalystėje turi iš viso 530 kavinių, kuriuose dirba 16,5 tūkst. darbuotojų.

A.Murdochas perspėjo, kad dėl pandemijos gali kilti pavojus darbo vietoms, ypač turint omeny, kad po pirmojo karantino buvo atidaryti tik 370 kavinių.

„Ir tai ne tik mes. Manau, tai taikoma visiems mūsų srities atstovams“, – tikino jis.

15min primena, kad Jungtinės Karalystės premjeras Borisas Johnsonas šeštadienio vakarą paskelbė, kad Anglijoje dėl koronaviruso pandemijos vėl bus įvestas karantinas.

Karantinas turėtų trukti keturias savaites ir prasidės ketvirtadienį. Visi barai ir restoranai šioje šalies dalyje turės užsidaryti. Galės veikti tik įstaigos, gaminančios maistą išsinešimui arba užsakymams į namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas