Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Spark“ turi naują vadovą: didins elektromobilių parką, augins žaliųjų kelionių rinką

Elektromobilių dalijimosi paslaugą teikiančios bendrovės „Spark“ vadovu tapo Ignas Brazdauskas, rašoma „Spark“ pranešime spaudai.
Ignas Brazdauskas
Ignas Brazdauskas / Bendrovės nuotr.

„Vertybėmis ir tvarumu paremtos veiklos jau ne pirmus metus visame pasaulyje išgyvena itin spartų augimą dėl didėjančio visuomenės dėmesio aplinkai bei gamtos išsaugojimui. Matau prasmę prisidėti prie tokio verslo plėtros Lietuvoje.

Viena iš svarbiausių užduočių sau ir komandai laikau tvarių kelionių populiarinimą ir klientų rato auginimą: toliau aktyviai pažindinsime visuomenę su šiuo metu pigiausio rinkoje žaliojo transporto privalumais bei gerinsime elektromobilius besirenkančių žmonių patirtis“, – sako I.Brazdauskas.

Jo teigimu, bendrovė planuoja aktyviai plėsti turimą 700 elektromobilių parką, šis žingsnis reikšmingai padidins žaliojo transporto prieinamumą rinkoje.

Naujasis „Spark“ direktorius anksčiau vadovavo „Tele2” klientų aptarnavimo ir analizės departamentui, užėmė vadovaujančias pareigas tarptautinėse telekomunikacijų bendrovėse „Ooredoo“ bei „Digicel“.

„Tarptautinė Igno vadovavimo, klientų aptarnavimo, technologijų bei komercijos patirtis bus labai naudinga šiame „Spark“ augimo etape: siekiame užtikrinti kuo patogesnes kasdienes keliones savo klientams, kuriame naujas paslaugas ir skatiname lojalumą. Visa tai, tikiu, leis užtikrinti, kad tvarus, gamtai draugiškas susisiekimas taptų savaime suprantamas pasirinkimas“, – teigia „Spark“ įkūrėjas Nerijus Dagilis.

Naujojo vienintelės Lietuvoje elektromobilių dalijimosi paslaugą teikiančios bendrovės vadovo teigimu, tvarumas – ne vienintelis argumentas augančiam žaliojo transporto populiarumui.

„Įmonės vis dažniau renkasi nuosavus taršius automobilius iškeisti į mūsų paslaugas. Tai skatina ne tik neefektyvus nuosavo automobilių parko naudojimas, bet ir pastarieji įstatymų pakeitimai, įpareigojantys verslą mokėti pelno mokestį už įsigytus taršius automobilius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?