Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Švaros broliai“ atidarė 10-ąją tunelinę plovyklą Lietuvoje: toliau plėsis į regionus

Vilniuje, šalia vakarinio aplinkkelio, Rutkausko g. 2, duris atvėrė naujausia „Švaros brolių“ tunelinė plovykla, į kurią investuoti beveik 4 mln. Eur. Tai antroji plovykla tinkle, kurioje investuota į ekologiškesnius sprendimus, įrengiant panaudoto vandens perdirbimo sistemą. Iki 2022 metų vidurio tokias naujas tunelines plovyklas atidaryti taip pat planuojama ir Šiauliuose, Panevėžyje bei Alytuje, o paraleliai grupė plečiasi ir į kaimyninę Latviją, rašoma pranešime spaudai.
/ „Švaros broliai“ nuotr.

Plovyklos lokacija šalia Vilniaus vakarinio aplinkkelio, ties Karoliniškių, Viršuliškių ir Pilaitės sankirta, taip pat pasirinkta strategiškai – iki šiol artimiausios „Švaros brolių“ tunelinės plovyklos buvo Justiniškėse, Paneriuose arba miesto centre. Naujoji plovykla per vieną valandą gali nuplauti 220 automobilių, tad ir toliau augant srautui šioje miesto dalyje, atlieps ir čia išaugusį gyventojų poreikį patogiai nusiplauti automobilius.

„Švaros brolius“ valdanti „PRO BRO Group“ vasarą taip pat paskelbė planuojanti kaimyninės Latvijos sostinėje Rygoje per trejus metus atidaryti iki 10 tunelinių plovyklų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas