Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Švaros broliai“ tampa įmonių grupe: ruošiasi plėtrai užsienyje

„Švaros broliai“ įkūrė naują įmonę „PRO BRO Group“, nuo šiol valdysiančią už skirtingas veiklas atsakingų įmonių grupę. Tokiu sprendimu siekiama išgryninti veiklas bei pasiruošti plėtrai užsienyje. Lietuvoje švaros ekspertai ir toliau veiks „Švaros brolių“ vardu.
Švaros broliai
Švaros broliai

„Mūsų veiklos spektras per pastaruosius keletą metų labai išsiplėtė: teikiame trijų skirtingų tipų automobilių švaros, patalpų valymo, įrangos ir medžiagų tiekimo bei gamybos, galiausiai – franšizių pardavimo ir aptarnavimo paslaugas. Pribrendome išgryninti veiklas ir kiekvienai iš jų kelti savarankiškus tikslus“, – teigia „PRO BRO Group“ akcininkas ir generalinis direktorius Evaldas Kinderis.

„PRO BRO Group“ nuo šiol tiesiogiai valdys keturias įmones: UAB „Švaros broliai“, toliau teiksiančią automobilių bei patalpų švaros paslaugas Lietuvoje, UAB „PRO BRO Car wash systems“, tieksiančią ir gaminsiančią automobilių švaros paslaugoms užtikrinti skirtą įrangą bei medžiagas, UAB „PRO BRO Express“, kuri rūpinsis tunelinių plovyklų franšizių pardavimu bei aptarnavimu, ir UAB „PRO BRO asset management“, valdysiančią nekilnojamojo turto vystymo projektus.

„Jau įkūrėme ir franšizių pardavimo ir valdymo kompaniją Latvijoje. Į užsienį žengiame tik su express tunelinių plovyklų franšizių paslauga. Šiemet numatome sparčią plėtrą Latvijoje. Kitąmet tikimės įžengti į Estiją bei galiausiai – į Lenkiją ir Šiaurės Europos valstybes“, – sako E.Kinderis.

Keičiasi valdybos sudėtis ir „Švaros brolių“ vadovas

UAB „PRO BRO Group“ valdybos nariais paskirti „Švaros brolių“ valdyboje dirbę Gintautas Mažeika bei Evaldas Kinderis bei iki šiol „Švaros brolių“ vykdomojo direktoriaus pareigas užėmęs, o dabar įmonės direktoriumi paskirtas Ignas Pranskevičius.

„Pastaraisiais metais „Švaros broliai“ patobulėjo visapusiškai: komanda išaugo ir sustiprėjo, nepaisant pandemijos iššūkių – didėjo ir klientų srautai tunelinėse plovyklose. Mums pavyko išvystyti ir įdiegti franšizės modelį, jo pagrindu parduoti pirmuosius penkis objektus. Matome, kad be plėtros į užsienį turime erdvės plėtrai ir namų rinkoje – planuojame tankinti plovyklų tinklą didmiesčiuose, norime žengti ir į mažesnius Lietuvos miestus. Tokiam skirtingų bei plačių kompetencijų reikalaujančiam augimui valdyti jau šiandien reikia naujos struktūros bei atsakomybių pasidalinimo“, – teigia I.Pranskevičius.

UAB „Švaros broliai“ valdys keturis verslus, Lietuvoje teiksiančius patalpų valymo, švaros centrų, savitarnos plovyklų ir express tunelinių plovyklų valdymo paslaugas.

„Švaros broliai“ neseniai taip pat paskelbė apie metų pradžioje pasirašytas 10 naujų objektų vystymo sutarčių Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Panevėžyje ir Alytuje. Įmonė šiuo metu vykdo aktyvias derybas su potencialiais franšizių pirkėjais.

Užtikrinti aukščiausios kokybės paslaugas – svarbiausias „Švaros brolių“ tikslas nuo pirmos kompanijos gyvavimo dienos. Įmonės veiklos rezultatai kasmet auga, tą rodo ir didėjantis klientų pasitikėjimas – vien per praėjusius metus įmonėje buvo nuplauta 1,9 mln. automobilių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas