Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Telekonta“ pernai uždirbo 30 kartų daugiau, pajamos mažėjo 12 proc.

Ne vieną valstybinių įmonių projektą vykdanti inžinerinių sprendimų bendrovė „Telekonta“ pernai uždirbo 104 tūkst. eurų, arba beveik 30 kartų daugiau nei užpernai (4,6 tūkst. eurų), jos pajamos buvo 7,7 mln. eurų – 12 proc. mažesnės (8,2 mln. eurų).
Paskola
Paskola / 123RF.com nuotr.

Didelę dalį įmonės veiklos sudaro valstybiniai užsakymai, jie ir toliau išlieka „Telekontos“ prioritetu, rašoma Registrų centrui pateiktoje 2021 metų ataskaitoje.

„Įmonės veiklos prioritetu ir toliau išlieka Lietuvos biudžeto ir Europos Sąjungos lėšomis finansuojami įvairaus sudėtingumo, strateginiai ir nacionalinės svarbos objektai“, – teigiama metiniame pranešime.

Bendrovė pernai pasirašė naujas sutartis su Lietuvos automobilių kelių direkcija, Klaipėdos uosto direkcija, laimėjo Valstybės sienos apsaugos tarnybos skelbtą konkursą įrengti sienos stebėjimo sistemą Adutiškio užkardoje prie sienos su Baltarusija.

Pernai buvo tęsiami darbai pagal ankstesnes sutartis su „Lietuvos geležinkeliais“, Valstybine miškų urėdija ir kitomis bendrovėmis, taip pat Karinėmis oro pajėgomis.

„Sodros“ duomenimis, bendrovėje dirba 74 darbuotojai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas