Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Traukiasi Kelių direkcijos valdybos pirmininkas Š.Baublys

Traukiasi Valstybinės automobilių kelių direkcijos valdybos pirmininkas Šarūnas Baublys.
Lietuvos automobilių kelių direkcija
Lietuvos automobilių kelių direkcija / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Registrų centro duomenys rodo, kad nuo pernai spalio valdybos pirmininku dirbęs Š.Baublys pasitraukė kovo 8 dieną. Jis toliau nurodomas kaip direkcijos valdybos narys.

Kelių direkcijos, kuri pernai rugsėjį iš biudžetinės įstaigos buvo pertvarkyta į valstybės įmonę, valdybą paskyrė tuometinis susisiekimo ministras Jaroslavas Narkevičius.

Tačiau jo įpėdinis Marius Skuodis dalį J.Narkevičiaus sprendimų dėl įmonių vadovų ir valdybų jau atšaukė – gruodį jis atšaukė „Lietuvos geležinkelių“ valdybą, vėliau atleido „Oro navigacijos“ vadovą Marių Beliūną, o vasario pradžioje – Lietuvos oro uostų valdybos pirmininką Arijandą Šliupą.

Kelių direkcijos valdyboje šiuo metu taip pat dirba buvęs geležinkelių infrastruktūros bendrovės „Vitras-S“ valdybos pirmininkas Vaidotas Balynas, „Achemos grupėje“ anksčiau dirbusi Rūta Jakubauskienė bei Susisiekimo ministerijos atstovai – Roma Andruškevičienė bei Henrykas Surovičius. Visi jie paskirti pernai rugsėjį, po Kelių direkcijos pertvarkos.

Susisiekimo ministras pabrėžia, kad valstybės valdomų įmonių valdybos turi būti skaidrios, jų narių reputacija neturi kelti abejonių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas