Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Budrienė tapo prekybos tinklo „Iki“ komunikacijos vadove

Prekybos tinklas „Iki“ turi naują komunikacijos vadovę. Nuo rugpjūčio 20 d. įmonės komunikacijai vadovaus ir bendrovės pozicijai viešumoje atstovaus Vaida Budrienė. Apie tai bendrovė paskelbė pranešime žiniasklaidai.
Vaida Budrienė
Vaida Budrienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Prieš užimdama „Iki“ komunikacijos vadovės pareigas, V.Budrienė daugiau nei dvejus metus vadovavo Lietuvos pašto korporatyvinių reikalų departamentui. Prieš tai dirbo verslo grupės „MV Group“ korporatyvinių reikalų departamento vadove, „Stumbras“ atstove spaudai ir dienraščio „Lietuvos rytas“ reportere.

„Džiaugiamės, jog mūsų komandą papildė dar viena savo srities profesionalė. Vaidos sukaupta profesinė patirtis, strateginės komunikacijos žinios neabejotinai prisidės prie mūsų įmonės sklandaus ir efektyvaus bendravimo su visuomene bei padės išlaikyti lyderiaujančias pozicijas itin konkurencingoje mažmeninės prekybos rinkoje“, – teigia Nijolė Kvietkauskaitė, prekybos tinklo „Iki“ generalinė direktorė ir valdybos pirmininkė.

„Iki“ visada išsiskyrė savo komunikacija, jos novatoriškumu bei unikalumu. Man nepaprastai džiugu prisidėti prie profesionalios ir ambicingos komandos, kuri kasdien dirba tam, kad patenkintų Lietuvos pirkėjų poreikius. Tikiu, kad mano sukaupta patirtis komunikacijos srityje bus naudinga ir padės sėkmingai tęsti pradėtus darbus bei įgyvendinti naujus sprendimus, dar labiau gerinančius pirkėjų patirtį „Iki“ parduotuvėse“, – sako V.Budrienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas