Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vadovauti „Coface Baltics“ pradeda Mindaugas Sventickas

Bendrovei „Coface Baltics“ vadovauti pradeda ilgametis finansų ir prekinio kredito draudimo specialistas Mindaugas Sventickas, rašoma pranešime spaudai.
MIndaugas Sventickas
MIndaugas Sventickas / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Vadovauti „Coface“ padaliniui paskyrėme patyrusį profesionalų ekonomistą, kuris ne tik daug metų prisidėjo prie bendrovės verslo plėtros Baltijos šalyse, bet ir padėjo stiprinti veiklą tarptautinėse rinkose, – sako Jaroslavas Javorkis, „Coface“ vadovas Vidurio ir Rytų Europai. – Aukštai vertiname Mindaugo profesines ir vadybines kompetencijas, todėl džiaugiamės galėdami patikėti jam prekinių kreditų draudimo verslą visose Baltijos šalyse.“

Iki perimdamas „Coface Baltics“ vairą Mindaugas Sventickas pastaruosius dvejus metus vadovavo korporacijos padaliniui Slovėnijoje „Coface PKZ“, ėjo bendrovės valdybos nario pareigas. Įvairiose vadovaujančiose pozicijose bendrovėje „Coface“ M. Sventickas dirba nuo 2005 m.: iki 2016 m. jis ėjo direktoriaus pavaduotojo ir Rizikos vertinimo departamento direktoriaus pareigas, o nuo 2016 m. iki 2019 m. vadovavo Kredito rizikos valdymo departamentui Baltijos šalyse.

„Su malonumu grįžtu į „Coface Baltics“ kolektyvą, su kuriuo toliau padėsime valdyti rizikas įmonėms Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Tikiu, kad mano sukaupta tarptautinė patirtis ir kitų rinkų išmanymas bus naudingi toliau stiprinant klientų aptarnavimą ir padedant įmonėms priimti sėkmingus verslo sprendimus“, – teigia M.Sventickas.

Iš viso „Coface Baltics“ padalinyje dirba 30 specialistų, aptarnaujančių klientus Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas