Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vėl keičia savininkus: investicinė grupė „Aurea“ įsigijo „The Body Shop“

Investicinė grupė „Aurea“ įsigijo kosmetikos tinklą „The Body Shop“ iš privataus kapitalo grupės „Aurelius“, skelbia BBC.
„Body Shop“ kosmetika
„Body Shop“ kosmetika / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Britų kosmetikos magnato Mike'o Jatania vadovaujamas konsorciumas už neskelbiamą sumą įsigijo 113 JK veikiančių etinio grožio prekių ženklo parduotuvių.

Penktadienį vėlai vakare užbaigtame sandoryje specializuota investicijų įmonė „Aurea Group“ taip pat įgis „Body Shop“ turto Australijoje ir Šiaurės Amerikoje kontrolę.

M.Jatania apibūdino „Body Shop“ kaip „išties kultinį prekės ženklą“, populiarų daugiau nei 70 pasaulio rinkų.

„Planuojame nenuilstamai dėti pastangas į tai, kad į jų lūkesčiai būtų viršyti. Tai dartsime investuodami į produktų naujoves ir vientisą patirtį visuose kanaluose, kuriuose klientai apsiperka“, – žadėjo jis.

Skelbdama apie sandorį „Aurea Group“ teigė, kad „artimiausiu metu neplanuoja“ uždaryti parduotuvių, tačiau artimiausiais mėnesiais parduotuvių plotas mažės, taip valdant sąnaudas.

„The Body Shop“ 1976 m. Braitone įkūrė už aplinkosaugą ir žmogaus teises kovojanti Anita Roddick.

Pažymima, kad „The Body Shop“ savininkai pastaruoju metu keitėsi ne kartą. Prancūzijos kosmetikos milžinė „L‘Oreal“ 2017 m. grožio priemonių tinklą Brazilijos kosmetikos kompanijai „Natura Cosmeticos“ buvo pardavusi už 1 mlrd. eurų.

Dar pernai lapkritį įvyko kitas sandoris: „Natura Cosmeticos“ įmonę pardavė pasaulinei privataus kapitalo grupei „Aurelius“, investuojančiai į mados ir sportinės aprangos prekių ženklus Jungtinėje Karalystėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?