08 20

Vietoje kavinių – Kyjivo kotletai ir mišrainės iš parduotuvių: kas vyksta?

Lietuviai parduotuvių lentynose vis dažniau ieško jau paruošto maisto, mat stinga laiko jį pasigaminti patiems. Kai kurie šią alternatyvą renkasi ir taupydami pinigus – vietoje pietavimo kavinėse ar restoranuose.
„Norfa“ parduotuvė Šiauliuose
„Norfa“ parduotuvė Šiauliuose / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Perka vis dažniau

Visi kalbinti prekybos tinklų atstovai tikino, jog paruošto maisto paklausa šiemet auga.

„Rimi“ atstovės Eglės Krasauskienės teigimu, tarp šios produkcijos pirkėjų dažniausiai – dirbantieji ir studentai.

„Maximos“ parduotuvėse paruošto maisto šiemet įsigyjama 20 proc. daugiau nei anksčiau.

O štai „Iki“ atstovė Gintarė Kitovė nurodė, jog nuo metų pradžios „Pagaminta Iki“ produkcijos parduodama apie 11 proc. daugiau, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis