Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 20

Vietoje kavinių – Kyjivo kotletai ir mišrainės iš parduotuvių: kas vyksta?

Lietuviai parduotuvių lentynose vis dažniau ieško jau paruošto maisto, mat stinga laiko jį pasigaminti patiems. Kai kurie šią alternatyvą renkasi ir taupydami pinigus – vietoje pietavimo kavinėse ar restoranuose.
„Norfa“ parduotuvė Šiauliuose
„Norfa“ parduotuvė Šiauliuose / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Perka vis dažniau

Visi kalbinti prekybos tinklų atstovai tikino, jog paruošto maisto paklausa šiemet auga.

„Rimi“ atstovės Eglės Krasauskienės teigimu, tarp šios produkcijos pirkėjų dažniausiai – dirbantieji ir studentai.

„Maximos“ parduotuvėse paruošto maisto šiemet įsigyjama 20 proc. daugiau nei anksčiau.

O štai „Iki“ atstovė Gintarė Kitovė nurodė, jog nuo metų pradžios „Pagaminta Iki“ produkcijos parduodama apie 11 proc. daugiau, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu pernai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?