Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniaus oro uostas ieško naujo „Duty Free“ operatoriaus ir žada remontuoti parduotuvę

Lietuvos oro uostai skelbia naujo neapmuitinamų prekių („Duty Free“) operatoriaus Vilniaus oro uoste paiešką. Kitąmet suėjus maksimaliam nuomos laikotarpiui ir pasibaigus sutartims su dabartiniu operatoriumi „Travel Retail Vilnius“ oro uostas taip pat tikina ketinąs atlikti „Duty Free“ parduotuvės patalpų kapitalinį remontą, siūlyti platesnį prekių asortimentą ir naujas paslaugas.
Neapmuitinamos parduotuvės kelia pavojų skrydžių saugumui.
Vilniaus oro uostas ieško naujo „Duty Free“ operatoriaus ir žada remontuoti parduotuvę / „Scanpix“ nuotr.

Viešo nuomos konkurso būdu „Duty Free“ parduotuvėms įrengti ir eksploatuoti numatytas plotas siekia daugiau kaip 1500 kv. metrų, teigiama pranešime žiniasklaidai. Pagrindinė „Duty Free“ parduotuvė, į kurią pateks visi išvykstantys keleiviai, užims 800 kv. m plotą ir bus išplanuota pereinamos parduotuvės (angl. walk-through) principu.

Lietuvos oro uostų Komercijos direktorė Jūratė Baltrušaitytė tikina, kad būsimiems „Duty Free“ parduotuvės nuomininkams keliami itin aukšti kokybės, pajėgumo ir patirties kvalifikaciniai reikalavimai.

Vilniaus oro uostas į kapitalinį patalpų remontą planuoja investuoti apie 2,6 mln. eurų. Lėšas ketinama išleisti perplanuojant erdvę, įrengiant naujas pertvarkas, grindų dangą, patalpų apšvietimą, inžinerinius tinklus, liftus bei atliekant kitus šiuo metu rengiamame techniniame projekte numatytus darbus.

Sumokėti už naują „Duty Free“ parduotuvių interjerą, baldus ir kitą prekybai reikalingą įrangą, kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, turės patalpų nuomos konkursą laimėjęs valdytojas.

Darbus Vilniaus oro uostas planuoja pradėti kitų metų vasarį, o užbaigti – iki 2018 m. vidurio.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai