Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus oro uoste pokyčiai baigėsi neprasidėję: visi tualetai liks nemokami

Praėjusią savaitę, keleiviams pastebėjus pokyčius prie Vilniaus oro uosto atvykimo terminalo tualetų, buvo pranešta, kad šie už keleto mėnesių bus apmokestinti. Vis dėlto su viešu pasipiktinimu susidūrę vadovai atšaukė šį sprendimą – visi Vilniaus oro uosto tualetai liks nemokami, o asocialių asmenų problema bus sprendžiama kitaip.
Vilniaus oro uoste grįžo Irkluotojos
Vilniaus oro uoste grįžo Irkluotojos / Arno Strumilos / 15min nuotr.

„Šiame etape priimtas sprendimas neapmokestinti 2 iš 28 Vilniaus oro uoste esančių tualetų. Artimiausiu metu dar kartą įvertinsime esminius keleivių, terminale dirbančių partnerių ir pasitinkančių žmonių saugumą užtikrinančius sprendinius“, – 15min komentavo Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas.

Sprendimas apmokestinti du atvykimo terminalo tualetus buvo priimtas reaguojant į asocialių asmenų keliamas problemas.

Kaip T.Vasiliauskas 15min pasakojo praėjusią savaitę, jie į nemokamus tualetus dažnai eina šaltuoju metų laiku, mėgsta ten užsirakinti.

„Įvairiose vietose mes fiksuojame bent po vieną ar kelis atvejus kasdien – nebūtinai tualetuose. Asocialūs žmonės gali pažeisti viešąją tvarką, kelti grėsmę, jie yra išprašomi iš terminalo. Pasitaiko, ir pakankamai dažnai, gal ne kiekvieną dieną, kad tualetuose jie kelia problemų“, – kalbėjo T.Vasiliauskas.

Tokia problema kyla tik Vilniaus oro uoste. Pagal originalią idėją, būtų apmokestinti tik minėti du tualetai, o pavyzdžiui, taip pat viešai prieinami tualetai išvykimo terminale ir toliau būtų likę nemokami.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas