Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų komunikacijai vadovaus Marija Matuzevičienė

Prie Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų komandos prisijungė Marija Matuzevičienė. Ilgametę patirtį komunikacijos ir viešųjų ryšių srityje turinti specialistė yra ir agentūros „Contentum“ vadovė, kuriai vadovauja beveik dešimtmetį, rašoma pranešime spaudai.
Marija Matuzevičienė
Marija Matuzevičienė / Asmeninio archyvo nuotrauka

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai yra platus Lietuvos verslo atstovų tinklas ir bendruomenė, vienijanti daugiau nei 500 Lietuvos įmonių ir organizacijų iš įvairių verslo sektorių. Rūmai vienija ir kuruoja Verslo ir Eksporto klubus, Vilniaus verslo moterų tinklą.

„Vertinu šią galimybę ir su nekantrumu laukiu naujų iššūkių. Tikiu, kad turima patirtis ir žinios Rūmams atvers naujas galimybes ir perspektyvas, kurs vertę verslui, padės augti ir plėstis organizacijos nariams“, – sako Marija Matuzevičienė.

Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmai veikia pagal LR prekybos, pramonės ir amatų rūmų įstatymą nuo 1993 metų. Be atstovavimo verslui, Rūmai įmonėms eksportuotojoms išduoda prekių kilmės sertifikatus, liudijančius prekių kilmę, konsultuoja brūkšninių kodų klausimais, išduoda force majeure pažymas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas