Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Vilniaus vandenų“ Teisės skyriui vadovaus R.Četkauskienė

Prie bendrovės „Vilniaus vandenys“ vadovų komandos prisijungė nauja Teisės skyriaus vadovė Redvita Četkauskienė. Tikimasi, jog naujoji vadovė svariai prisidės atstovaujant bendrovės interesus teisinėje aplinkoje, užtikrinant rizikų valdymą bei skaidrumo veiksmų įgyvendinimą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Redvita Četkauskienė
Redvita Četkauskienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Redvita Četkauskienė bendrovėje „Vilniaus vandenys” bus atsakinga už procesinių dokumentų ir kitų teisinių dokumentų parengimą, bendrovės interesų visų instancijų bendrosios kompetencijos ir administraciniuose teismuose, valstybės valdymo ir savivaldos institucijose, įstaigose, kitose organizacijose santykiuose su juridiniais ir fiziniais asmenimis atstovavimą, teisinių išvadų, vertinimų bei teisinių konsultacijų bendrovės darbuotojams teikimą.

„Procesų skaidrumas, bendrovės veiklos teisėtumo užtikrinimas, rizikų ir atskaitomybės valdymas mums yra itin svarbios sritys. Esu įsitikinęs, jog naujoji Teisės skyriaus vadovė, sukaupusi solidžią profesinę patirtį, ne tik sėkmingai tęs pradėtą veiklą, bet ir padės mūsų bendrovei žengti reikšmingą žingsnį į priekį – tapti lyderiais šiose srityse“, – sako bendrovės „Vilniaus vandenys“ generalinis direktorius Marius Švaikauskas.

R.Četkauskienė teisinėje aplinkoje turi sukaupusi 16-os metų teisinio darbo patirtį. Iki šiol naujoji bendrovės „Vilniaus vandenys“ Teisės skyriaus vadovė yra dirbusi teisininke įmonėse UAB „Molesta“, UAB „Inžinera“, AB „Litgrid“, o pastaruosius ketverius metus Redvita dirbo valstybės įmonėje „Oro navigacija“, kur užėmė teisės padalinio vadovės pareigas, taip pat vadovavo vienam iš departamentų, bei laikinai ėjo ir vadovės pareigas. Prieš prisijungdama prie bendrovės užėmė Teisės, rizikų ir atitikties valdymo skyriaus vadovės pareigas.

„Džiaugiuosi galėdama prisijungti prie bendrovės, kurioje vadovaujamasi aukščiausios darbo kokybės ir bendradarbiavimo standartais. Tikiu, jog čia galėsiu realizuoti save profesinėje srityje bei sugebėsiu įkvėpti komandą, siekiant bendrų organizacijos tikslų“, – teigia naujoji „Vilniaus vandenys“ Teisės skyriaus vadovė.

R.Četkauskienė Lietuvos teisės universitete yra baigusi Teisės bakalauro studijas bei Mykolo Romerio universitete įgijusi Teisės magistro laipsnį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas