Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Vinted“ pristato naują paslaugą

Šią vasarą Lietuvoje ir Lenkijoje „Vinted“ pristatė naują – elektronikos – kategoriją. „Vinted“ šią kategoriją plečia ir suteikia galimybę prekiauti naudotais telefonais bei planšetiniais kompiuteriais. Taip pat „Vinted“ pradeda teikti naują elektronikos patikrinimo paslaugą, skirtą patikrinti mobiliuosius telefonus, planšetinius kompiuterius ir konsoles. Prietaisus specialistai tikrins gyvai, patikrinimo metu įsitikinus, kad jie veikia taip, kaip turėtų, jie bus išsiųsti pirkėjams, rašoma „Vinted“ pranešime spaudai.
„Vinted“ pristato elektronikos patikrinimo paslaugą
„Vinted“ pristato elektronikos patikrinimo paslaugą / Bendrovės nuotr.

„Vinted“ plečia elektronikos prekių kategoriją – platformos nariams suteikia galimybę pirkti bei parduoti mobiliuosius telefonus ir planšetinius kompiuterius, kurių jiems nebereikia arba kurių jie nebenaudoja.

Suprasdami, kad pasitikėjimas ir saugumas yra vieni svarbiausių internetinės prekybos naudotomis prekėmis aspektų, „Vinted“ pristato naują elektronikos patikrinimo paslaugą. Tai neprivaloma mokama paslauga pirkėjams, skirta patikrinti tam tikrų elektroninių įrenginių (mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir video konsolių) veikimą, būklę ir autentiškumą. Patikrą atlieka tam dedikuota specialistų komanda už prieinamą 5 EUR mokestį, todėl pirkėjai gali būti ramūs norėdami įsigyti naudotus prietaisus.

Bendrovės nuotr./„Vinted“ pristato elektronikos patikrinimo paslaugą
Bendrovės nuotr./„Vinted“ pristato elektronikos patikrinimo paslaugą

Jei prekę galima patikrinti, skelbime matysis elektronikos patikrinimo ženklelis ir reklamjuostė. Prekės įsigijimo metu pirkėjai galės pasirinkti papildomai įsigyti patikrinimo paslaugą, jei įrenginio modelis yra įtrauktas į tikrinamų sąrašą.

„Pirkėjai nori būti tikri, kad perkamas naudotas daiktas atitinka jų lūkesčius, pavyzdžiui, ar planšetinis kompiuteris veikia taip, kaip tikimasi“, – teigia „Vinted Marketplace“ generalinis direktorius Adam Jay. „Mūsų naujoji paslauga suteikia papildomą pasitikėjimo lygmenį, todėl pirkėjai, pirkdami naudotus telefonus, planšetinius kompiuterius ir konsoles „Vinted“, gali būti ramesni ir lengviau prekiauti naudota elektronika internetu.“

Speciali elektronikos kategorija ir patikrinimo paslauga padės stiprinti prekybos naudota elektronika žinomumą ir pasitikėjimą ja, todėl nebenaudojamiems prietaisams ilgainiui bus vis lengviau surasti naujus namus. Tai prisideda prie „Vinted“ misijos paversti naudotus daiktus pirmuoju pasirinkimu visame pasaulyje.

Šiuo metu elektronikos patikrinimo paslauga yra prieinama Lenkijoje ir Lietuvoje, ja gali pasinaudoti mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių ir žaidimų konsolių pirkėjai. Šią paslaugą „Vinted“ palaipsniui pasiūlys ir kitose rinkose bei dar labiau plės elektronikos kategoriją, vykdydama savo misiją – paversti naudotus daiktus pirmuoju pasirinkimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas