Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Verslininkai Vizbarai remia Ukrainą: dovanoja aukštųjų technologijų produkcijos

Prie karinės paramos Ukrainai prisideda ir Lietuvos verslas. Modernių aukštųjų technologijų pajėgumus Ukrainai nusprendė skirti bendrovė „Brolis Semiconductors“, kurios dovanota produkcija netrukus bus perduota į karą su Rusija įtrauktai šaliai.
Kristijonas Vizbaras
Kristijonas Vizbaras / Luko Balandžio / 15min nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Mes visuomet rėmėme, remiame ir remsime Ukrainą. Ji niekada nebus palikta viena. Kartu su Ukraina yra Krašto apsaugos ministerija, Lietuvos kariuomenė ir visi Lietuvos geros valios žmonės“, – pranešime spaudai cituojamas vienas iš įmonės „Brolis Semiconductors“ įkūrėjų Kristijonas Vizbaras.

K.Vizbaras 15min neatskleidė nei kokią paramą teikia, nei kokio dydžio siunta siunčiama į Ukrainą.

„Turinys (ir kiekis) yra slaptas“, – sakė jis ir pridūrė, kad toliau ketina tiekti paramą.

„Noriu padėkoti šiai Lietuvos įmonei už parodytą solidarumą Ukrainai, kovojančiai už savo valstybę ir nepriklausomybę. Šiuo metu, agresoriui tankais niokojant suverenios valstybės laisvę, visa parama – karinė, verslo, žmonių palaikymo ir solidarumo akcijos – gyvybiškai svarbios. Net ir nedidelė pagalba gali būti itin reikšminga ar net lemianti mūšį dėl kiekvienos Ukrainos žemės pėdos“, – sako krašto apsaugos ministras Arvydas Anušauskas.

Lietuvos verslininkų parama Ukrainos kariuomenei artimiausiu metu bus perduota kartu su Lietuvos karinės paramos siunta.

Lietuva deda visas pastangas remdama Ukrainos valstybingumą ir nepriklausomybę, remia ir rems Ukrainą visomis įmanomomis priemonėmis, įskaitant karinę, finansinę, humanitarinę ir visą kitą reikiamą paramą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas