Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

VšĮ Transporto kompetencijų agentūros vadovu paskirtas M.Baranauskas

Susisiekimo ministras paskyrė naują viešosios įstaigos Transporto kompetencijų agentūros (TKA) direktorių Marių Baranauską, laimėjusį Susisiekimo ministerijos organizuotą atranką. Jis vadovaus TKA iki iš vaiko priežiūros atostogų grįš nuolatinė TKA vadovė Goda Bražytė-Balčiūnė, pranešė Susisiekimo ministerija.
Transporto kompetencijų agentūra
Transporto kompetencijų agentūra / Susisiekimo ministerijos nuotr.

M.Baranauskas darbą agentūroje pradeda penktadienį. Naująjį TKA vadovą rinko susisiekimo ministro sudaryta komisija kartu su personalo atrankos agentūra.

„Naujajam Transporto kompetencijų agentūros vadovui linkiu sėkmės, siekiant, kad šalies susisiekimo sistema veiktų profesionaliai ir kokybiškai. Vienas iš veiklos prioritetų – JAV skrydžių rinkos atvėrimas Lietuvos oro bendrovėms, taip pat susitelkimas į vieną svarbiausių iššūkių – gerinti eismo saugą ir suteikiamų paslaugų kokybę“, – po susitikimo su naujuoju TKA vadovu sakė susisiekimo ministras Marius Skuodis.

Darbą pradedančiam TKA vadovui keliami lūkesčiai siekti aukščiausio civilinės aviacijos ir eismo saugos užtikrinimo priežiūros lygio, didinti organizacijos veiklos efektyvumą, komandos įsitraukimą, nuosekliai gerinti teikiamų paslaugų kokybę ir kurti tvarius santykius su rinkos dalyviais ir kitomis suinteresuotomis šalimis.

„Mano misija agentūroje – įgyvendinti aviacijos ir eismo saugos strategijas, didinti darbuotojų įsitraukimą bei kompetenciją, atsižvelgti į klientų poreikius teikiant paslaugas, sudaryti palankias sąlygas Lietuvos transporto įmonėms teisėtai ir lanksčiai plėstis Lietuvoje bei užsienyje“, – sako naujasis TKA vadovas.

M.Baranauskas turi didelę vadovavimo, procesų valdymo ir optimizavimo, organizacijos efektyvumo ir skaidrumo užtikrinimo, pokyčių valdymo patirtį. Jis yra dirbęs AB „Lesto“, AB Rytų skirstomuosiuose tinkluose, UAB „Snoro lizingas“, UAB „Start Vilnius“.

TKA veikla apima specialistų licencijavimą ir jų veiklos bei aviacijos sektoriaus ūkio subjektų veiklos priežiūrą, akreditavimą ir licencijavimą, taip pat kelių saugos stebėseną, eismo įvykių analizę ir avaringų vietų nustatymą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas