Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Western Union Lietuva“ vadovaus Jūratė Stanišauskienė

Pasaulyje pirmaujančios tarptautinių ir tarpvaliutinių pinigų perlaidų bei mokėjimų bendrovės „Western Union“ valdoma įmonė „Western Union Lietuva“ turi naują vadovę – Jūratę Stanišauskienę, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Jūratė Stanišauskienė
Jūratė Stanišauskienė / Asmeninio archyvo nuotr.

Naujosiose pareigose J.Stanišauskienė vadovaus vienam iš didžiausių „Western Union“ padalinių – Vilniuje įsikūrusiam Europos regiono operacijų centrui EUROC, kuriame dirba daugiau kaip 2 tūkst. žmonių. Jie pasaulinei kompanijai teikia finansų ir apskaitos, teisinės atitikties, rinkodaros, informacinių paslaugų, žmogiškųjų išteklių valdymo ir kitas paslaugas. J.Stanišauskienė bus tiesiogiai atskaitinga „Western Union“ Operacijų vadovui Johnui Dyeriui.

„Man malonu pasveikinti Jūratę prisijungus prie „Western Union“. Esu tikras, kad ji rūpinsis organizacijos darbuotojų ugdymu, įgalins juos inovuoti ir ras naujų būdų aptarnauti klientus ir bendruomenes, kuriose veikia mūsų bendrovė“, – sakė J.Dyeris.

Prieš prisijungdama prie „Western Union Lietuva“, J.Stanišauskienė vadovavo žinomų globalių kompanijų „Amazon“ ir UPS padaliniams. Pradėjusi karjerą UPS atstovybėje Lietuvoje ir tapusi jos vykdančiąja direktore, ji toliau kilo karjeros laiptais ir 2015 m. tapo „UPS Europe“ vadovų komandos Belgijoje nare, atsakinga už Rytų Europos padalinį. Vėliau, 2019 metais, ji prisijungė prie „Amazon Europe“ padalinio Liuksemburge, kur vadovavo Europos paskutinės mylios operacijoms. Pastaruosius metus J.Stanišauskienė užėmė Lietuvoje įsikūrusio didžiausio Baltijos šalyse lanksčių pakuočių ir etikečių gamintojo UAB „Aurika“ vadovės ir valdybos narės pozicijas. Jūratė skatina įvairovę ir įtraukimą, ji yra dviejų organizacijų, kurios edukuoja ir įgalina moteris kurti technologinius verslus, mentorė.

„Džiaugiuosi prisijungusi prie pasaulinės finansinių technologijų lyderės ir vienos didžiausių darbdavių Lietuvoje. „Western Union“ yra pinigų perlaidų inovacijų priešakyje, ši organizacija tenkina milijonų klientų poreikius visame pasaulyje. Lietuvoje su talentingų profesionalų komanda toliau įgyvendinsime strategines iniciatyvas, nuolat siekdami pagrindinio tikslo – kurti kuo geresnę klientų patirtį“, – sakė J.Stanišauskienė.

„Western Union Lietuva“ veikia nuo 2010 metų ir neseniai buvo vėl pripažinta kaip viena patraukliausių šalies darbdavių – pateko į cvbankas.lt sudaromą TOP 30 sąrašą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas