Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Wizz Air“ per metus aptarnavo daugiau kaip 30 mln. keleivių

Oro linijų bendrovė „Wizz Air“ per 12 mėnesių aptarnavo rekordinį skaičių keleivių bendrovės istorijoje. Oro linijų kompanija, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu praėjusiais metais, Europoje veiklos našumą padidino 24 proc. ir per pastaruosius 12 mėn. aptarnavo daugiau kaip 30 mln. keleivių. Apie tai rašoma bendrovės pranešime žiniasklaidai.
Wizz Air
Wizz Air / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Kovo pradžioje aviakompanija pradėjo didžiausią savo veiklos istorijoje plėtrą: vos per 17 savaičių oro linijų bendrovė savo tinklą išplės iki daugiau nei 700 savaitinių skrydžių ir Europos bazes papildys 21 orlaiviu.

Per pirmąsias 8 savaites „Wizz Air“ jau pradėjo vykdyti 34 naujus žemų skrydžių maršrutus Europoje ir savo tinklą papildė trimis naujomis kryptimis – Atėnais Graikijoje, Charkovu Ukrainoje ir Viena Austrijoje. Aviakompanija ir toliau reikšmingai prisideda prie vietos ekonomikos augimo šalyse, kuriose vykdo savo veiklą, siūlydama tiesiogines įdarbinimo galimybes aštuoniuose naujuose „Airbus“ orlaiviuose keturiose bazėse Lenkijoje, Vengrijoje ir Jungtinėje Karalystėje.

„Didžiuojamės pasiekę dar vieną svarbų etapą „Wizz Air“ istorijoje, – sako „Wizz Air“ vykdomoji korporatyvinės komunikacijos vadovė Sorina Ratz. – Toliau išlaikome tempą ir esame greičiausiai auganti oro linijų bendrovė Europoje, rodanti nuolatinį dviženklį augimą kasmet bei suteikianti vis daugiau galimybių klientams keliauti tikrai žemomis kainomis.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas