Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Wizz Air“ pilotų atlyginimus grąžina į priešpandeminį lygį

Europos oro linijų bendrovė „Wizz Air“ praneša, kad nuo š. m. spalio 1 d pilotams grąžina tokius atlyginimus, kokie jie buvo prieš pandemiją. Pilotų atlyginimus oro linijų bendrovės buvo priverstos mažinti prasidėjus COVID-19 pandemijai. Įmonė taip pat skelbia, kad, norėdama įgyvendinti savo plėtros įsipareigojimus, pradeda didžiausią pilotų ir įgulos samdos etapą, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Wizz Air
Wizz Air / Valdo Kopūsto / 15min nuotr.

„Wizz Air“ toliau plečia savo tinklą ir 2021 m. gruodžio planuoja įdarbinti 200 pilotų ir 800 įgulos narių. Per ateinančius dešimt metų „Wizz Air“ ketina išplėsti turimų Airbus orlaivių parką iki 500 ir sukurti tūkstančius naujų darbo vietų. Bendrovė planuoja kasmet iki 2030 m. pasamdyti po 2 000 naujų darbuotojų.

Nepaisant pandemijos sukeltų iššūkių, „Wizz Air“ sparčiai plečiasi ir įgyvendina samdymo kampaniją. Nuo 2020 m. bendrovės tinklą papildė 18 naujų bazių ir 300 naujų krypčių Europoje ir už jos ribų. Šiuo metu oro linijos yra 100 proc. sugrįžusios į priešpandeminį lygį: „Wizz Air“ skraido 1000 maršrutų, 197 kryptimis, į 49 šalis.

„Pastarieji metai mūsų sektoriui neabejotinai buvo kupini iššūkių. Didžiuojamės galėdami pranešti, kad iš visų oro linijų vieni pirmųjų pilotų atlyginimus grąžiname į tokį lygį, koks jis buvo prieš pandemiją“, – sako Michaelis Delehantas, „Wizz Air“ vykdantysis viceprezidentas ir grupės operacijų vadovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas