Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dizainerė E. Žiemytė tapo „Audimas“ kūrybos vadove: kursime inovatyvią ir estetišką laisvalaikio ir sporto aprangą

Aktyvaus laisvalaikio ir sporto aprangos prekinio ženklo „Audimas“ kūrybos vadove tapo žinoma mados dizainerė Eglė Žiemytė. 

Daugiau nei 15 metų patirtį mados industrijoje turinti E. Žiemytė į UAB „Audimas Brand“ ateina turėdama tikslą kurti  išskirtinius ir funkcionalius drabužius mėgstantiems aktyvų laisvalaikį ir sportą, jos unikalus požiūris į dizainą ir mados inovacijas atsispindės bendrovės drabužių kolekcijose.

„Didžiuojuosi galėdama prisijungti prie komandos ir kartu kurti inovatyvią, šiuolaikišką ir estetišką aktyvaus laisvalaikio ir sporto aprangą, kuri įkvepia žmones tapti geriausia savęs versija. Tikiu, kad kartu galėsime atverti naujus horizontus ir toliau stiprinti „Audimas“ pozicijas Lietuvos ir užsienio rinkose“, – sako E. Žiemytė.

Naujoji bendrovės kūrybos vadovė iki šiol vystė savo prekės ženklą „D.Efect“, kūrė išskirtinius produktus, taip pat dirbo su tarptautinėse rinkose puikiai žinomais prekių ženklais.

„Šis bendradarbiavimas žymi naują etapą „Audimas“ istorijoje – įmonė siekia stiprinti savo prekės ženklo išskirtinumą, orientuotis į šiuolaikiškus vartotojų poreikius ir aukštus kokybės bei dizaino standartus. Naujoji kūrybos vadovė prisidės prie šių tikslų įgyvendinimo įnešdama savo daugiametę patirtį ir viziją į įmonės kūrybos procesus“, – sako UAB „Audimas Brand“ vadovė Daiva Šulienė.

E. Žiemytės sukaupta ilgametė patirtis leis pritaikyti įdomiausias kūrybines idėjas ir šviežius, naujus standartus „Audimas“ kolekcijoms.

 

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/494530

Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento