Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„EIKA“ grupės darbuotojai Pašilaičiuose sodino medelius: norime prisidėti prie gražesnės aplinkos Vilniuje kūrimo

Nekilnojamojo turto plėtros įmonių grupės „EIKA“ darbuotojai spalio 4 d. Vilniuje, Pašilaičiuose rinkosi į talką, kurioje pasodino 130 medelių. Tokios talkos – bendrovės tradicija, kurioje jie ne tik stiprina tarpusavio ryšius, bet ir gražina aplinką.

„EIKA“ ir jos darbuotojų pastangomis anksčiau vykusiose talkose Pilaitėje buvo pasodinta apie 200 ąžuoliukų, dar apie 40 šių medelių kolektyvo nariai pasodino savo pačių pasirinktose vietose. Šįkart buvo sodinamos pušys, berželiai ir skroblai.

„Mūsų pačių įgyvendinamuose projektuose visuomet daug dėmesio skiriame žaliai aplinkai – geriausiai tai galima pamatyti Karaliaučiaus projekte Pilaitėje, kur yra buvo įrengtas nuosavas parkas, Žirmūnuose esančiame projekte „Namų pynės“ įspūdingai atrodo jau užaugę želdynai. Visuose savo projektuose aplinkai skiriame net daugiau dėmesio, nei to reikalauja reglamentai, nes suprantame, kaip tai svarbu gerai savijautai. Tačiau šiomis talkomis žengiame ir už savo projektų ribų – norime prisidėti prie gražesnės aplinkos Vilniuje kūrimo“, – sako „EIKA Development“ plėtros departamento direktorius Tomas Žiaugra.

„Vystant naujus projektus, kartais tenka pašalinti keletą medžių ar krūmų masyvų, kurių neįmanoma išsaugoti, tą kompensuojame, pasodindami po daugiau nei 100 naujų medelių kasmet“ , – sako T. Žiaugra.

„EIKA Development“ atstovas pasakojo, kad kolektyvo nariai visuomet labai noriai prisideda prie šios akcijos: „Tai – labai paprastas ir veiksmingas būdas pajusti, kad savo rankomis prisidedame prie žalesnės, sveikesnės, gražesnės aplinkos, kurioje patys gyvename, kūrimo.“

„Dėkojame UAB „EIKA“  darbuotojams, kurie pasirinko įgyvendinti žaliąją  iniciatyvą Pašilaičiuose. Džiaugiamės, kad pasodinti medeliai kurs malonią ir jaukią aplinką gyventojams“,  – sako Pašilaičių seniūnė Ramunė Poliakovienė.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/493449

Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas