Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Genome pristato SEPA momentinius mokėjimus

„Genome“ (UAB „Maneuver LT“) pristato momentinius SEPA pervedimus visiems savo privatiems ir verslo klientams. Dabar vartotojai gali atlikti pervedimus vos per kelias sekundes į kitas finansų įstaigas, prisijungusias prie SEPA momentinių mokėjimų schemos, taip pat juos gauti.

Šiuo atnaujinimu įmonė siekia pagerinti klientų patirtį, suteikdama galimybę atlikti greitus ir patogius pervedimus, kurie puikiai tinka kasdienėms asmeninėms operacijoms ir verslo sandoriams.

„Visas pasaulis juda link momentinių mokėjimų, ir mūsų komanda džiaugiasi galėdama prisidėti prie šios tarptautinės tendencijos. Mūsų svarbiausias prioritetas – užtikrinti, kad „Genome“ klientai turėtų greitą ir patogų būdą pervesti lėšas visoje Europoje,“ – sako „Genome“ direktorius Daumantas Barauskas.

Momentinių SEPA pervedimų kaina išlieka tokia pati kaip įprastinių SEPA pervedimų, todėl vartotojai nepatirs papildomų išlaidų. Ši funkcija jau yra prieinama visiems „Genome“ klientams 24 valandas per parą, 7 dienas per savaitę, įskaitant šventines dienas.

D. Barauskas taip pat pabrėžia, kad momentiniai SEPA pervedimai puikiai papildo kitus įrankius, skirtus verslo operacijų optimizavimui.

„Mūsų komanda neseniai pradėjo siūlyti įmonėms SWIFT ir kitų tarptautinių pinigų pervedimų galimybes, leidžiančias atlikti pervedimus į 42 šalis, taip plėsti veiklą naujose rinkose ir skatinti verslo augimą. Momentiniai SEPA pervedimai puikiai papildo šias funkcijas, suteikdami verslams galimybę greitai ir patogiai pervesti lėšas Europos šalyse“, – apibendrino Daumantas Barauskas.

Apie „Genome“

„Genome“ yra elektroninių pinigų įstaiga, licencijuota ir prižiūrima Lietuvos banko. Lietuvos banko duomenimis, 2024 m. II ketvirtyje UAB „Maneuver LT“ pateko į TOP5 pagal mokėjimų operacijų sumą tarp Lietuvos banko prižiūrimų kitų elektroninių pinigų ir mokėjimų įstaigų.

„Genome“ siūlo greitą, paprastą ir saugų elektroninių pinigų sąskaitų atidarymą internetu privatiems ir verslo klientams. Be to, klientai gali atsidaryti daugiavaliutes sąskaitas eurais, JAV doleriais, Didžiosios Britanijos svarais, Lenkijos zlotais, Šveicarijos frankais, Japonijos jenomis, Kanados doleriais.

Visi klientai gali keisti valiutas palankiu kursu, atlikti vietinius ir momentinius SEPA mokėjimus, išsiimti bekontaktes virtualias ar fizines „Visa“ debeto korteles, valdyti savo finansus patogiai internetu ar per mobiliąją aplikaciją ir dar daugiau. Verslo klientams taip pat suteikiama galimybė atlikti tarptautinius SWIFT ir kitus pervedimus.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/494479

Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento