Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Kasmetinė „Zabbix“ konferencija Rygoje: dalyvaus IT profesionalai net iš 44 šalių

Artėja „Zabbix Summit 2024“ – 12-oji tarptautinė konferencija Latvijoje, pritraukianti šimtus IT specialistų, vartotojų, partnerių bei pramonės ekspertų iš viso pasaulio. Konferenciją organizuoja atvirojo kodo programinės įrangos kūrėjai „Zabbix“, turintys keturis biurus Japonijoje, JAV, Brazilijoje ir Meksikoje. Tradiciškai pagrindinis renginys vyksta šalyje, kurioje įmonė buvo įkurta. Šiemet daugiau nei pusės tūkstančio dalyvių laukiama spalio 3–5 d.

„Zabbix“ programinė įranga leidžia vykdyti įmonių tinklų bei įrenginių stebėseną, ją šiandien plačiai naudoja įvairūs sektoriai: finansų, mažmeninės prekybos, švietimo. Taip pat vyriausybių ir savivaldybių institucijos bei organizacijos, kurioms reikalingas IT infrastruktūros valdymas.

Daugiau nei dešimtmetį vykstanti konferencija kas kartą tampa globalia platforma, suburiančia didžiąją daugumą pažangaus technologinio sprendimo naudotojų. Šiemet „Zabbix Summit 2024“ vyks Rygos viešbutyje „Radisson Blu Latvija“ (Elizabetes g. 55). Patirtimi ir žiniomis apie naujausias programinės įrangos funkcijas bei inovatyvius jos panaudojimo atvejus dalysis net 37 pranešėjai.

Ekspertų gretose – pasaulinio masto kompanijos „Toyota Motor Corporation“ atstovai, kurie pristatys žaliosios energijos naudojimą ir saulės energijos simuliacijų vizualizaciją pasitelkiant „Zabbix“. „AGM Network Consultancy“ savo ruožtu pademonstruos, kaip programinė įranga gali iš esmės sumažinti administravimo ir trikčių šalinimo darbų krūvį. 

Antrąją renginio dieną Vokietijos įmonės „iLert“ generalinis direktorius ir bendrasteigėjis Birol Yildiz dalysis įžvalgomis apie dirbtinio intelekto panaudojimą IT stebėsenoje. Pavyzdžiui, patars, kaip pagerinti atsakymo laiką ir užtikrinti, kad kritinės svarbos įspėjimai reikiamu laiku pasiektų tinkamus žmones.

„Zabbix“ kūrėjai itin vertina aktyvią naudotojų bendruomenę, mat jai tenka svarbi rolė, plečiant produkto potencialą ir naudojimosi atvirojo kodo programine įranga įgūdžius. Šiuo tikslu konferencijos dalyviai kviečiami aktyviai įsitraukti į tinklaveikos renginius ir technines dirbtuves, kurios sustiprins žinias apie praktinį programinės įrangos pritaikymą.

„Pagrindinė konferencija kasmet parodo, kokį lemiamą vaidmenį atlieka mūsų programinė įranga, galinti prižiūrėti visus įmonių verslo sprendimus ir užtikrinti kritinių sistemų prieinamumą 24 valandas per parą be poilsio dienų. Tai iš esmės pagerina verslo sprendimų kokybę – ir ne tik IT procesų valdyme. Taigi aukščiausiojo lygmens „Zabbix“ susitikimas yra puiki galimybė geriau susipažinti su produktu, kuris tapo neatsiejama šiuolaikinės IT infrastruktūros dalimi“, – sako „Zabbix“ įkūrėjas ir valdybos narys Alexei Vladishev.

Daugiau informacijos apie spalio 3–5 d. Rygoje vyksiančią konferenciją, išsamią programą ir registracijos nuorodą rasite svetainėje.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/492262

Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas