Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Latvių IT įmonė pasaulinei rinkai pristato naują produktą – „Zabbix Cloud“

Latvijos atvirojo kodo programinės įrangos kūrėjai „Zabbix“, sėkmingai įsitvirtinę JAV, Japonijoje, Brazilijoje ir Meksikoje, pristato naują produktą – „Zabbix Cloud“. Šis verslo klasės stebėsenos sprendimas dabar prieinamas kaip debesijos paslauga su išankstinės prieigos galimybe.

„Zabbix Cloud“ siūlo naudotojams patikimas „Zabbix“ funkcijas, kurias jie paprastai pasitelkia, ir papildomą lankstumą, leidžiantį sistemą diegti bei valdyti dar lengviau. Sprendimas be vargo pritaikomas pagal skirtingus stebėsenos poreikius, automatiškai atnaujinamas iki paskutinės versijos, o veikimas ištisą parą be poilsio dienų užtikrina nepertraukiamą „Zabbix“ informacijos srautą.

„Debesų kompiuterija grįstos paslaugos lankstumas – esminis mano vizijos „Zabbix“ ateičiai aspektas“, – sako įmonės įkūrėjas ir generalinis direktorius Alexei Vladishev. Anot jo, „Zabbix Cloud“ yra daugiau nei tiesiog nauja paslauga – tai platforma, skirta efektyvumui, inovacijoms ir augimui, kuri rodys kryptį tolesnei „Zabbix“ sėkmei.

Naudojant „Zabbix Cloud“ sumažėja IT infrastruktūros įsigijimo ir priežiūros išlaidų, eliminuojama ilgesnių veiklos sutrikimų dėl netikėtų techninės ar programinės įrangos gedimų rizika. Be to, papildomas, individualiai pritaikytas „Zabbix“ paslaugas paprasta įsidiegti vos keliais spustelėjimais. „Zabbix Cloud“ ankstyvosios prieigos bandomoji versija prieinama nemokamai. Nusprendus ją atnaujinti, bus galima įsigyti vieną iš kelių prenumeratos planų.

Iš arčiau susipažinti su naujuoju sprendimu jo kūrėjai kviečia spalio 3–5 d. Rygoje vyksiančioje 12-oje tarptautinėje konferencijoje „Zabbix Summit 2024“. Šiemet čia tikimasi sulaukti per pusės tūkstančio IT specialistų, naudotojų, partnerių bei pramonės ekspertų iš viso pasaulio. Pranešimais dalysis 37 pranešėjai, vyks tinklaveikos renginiai bei techninės dirbtuvės, skirtos sustiprinti žinias apie praktinį „Zabbix“ programinės įrangos panaudojimą.

Daugiau informacijos apie konferenciją, išsamią programą ir registracijos nuorodą rasite svetainėje.

Apie „Zabbix“

„Zabbix LLC“ – 2005 m. startavusi pasaulinė programinės įrangos kūrimo įmonė. Pagrindinis jos produktas „Zabbix“ – verslo klasės atvirojo kodo sprendimas tinklo serverių, įrenginių, paslaugų ir kitų IT išteklių veikimui bei prieinamumui stebėti ir sekti. „Zabbix LLC“ taip pat teikia platų komercinių paslaugų spektrą, įskaitant techninę priežiūrą, „Zabbix“ integravimą, diegimą, individualius plėtros sprendimus bei profesionalius mokymus. Lankstus požiūris į klientų poreikius ir aukščiausio lygio paslaugos už prieinamą kainą – įmonės vertybės. „Zabbix“ turi daugiau nei 250 partnerių visame pasaulyje ir klientų portfelį iš įvairių pramonės šakų, įskaitant keletą „Fortune 500“ įmonių.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/493028

Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas