Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mobire“ pradeda bendradarbiauti su pasauline mobilumo sprendimų teikėja „Alphabet“

Viena iš pasaulyje lyderiaujančių mobilumo sprendimų verslui teikėjų „Alphabet“, plečia savo veiklą į Baltijos šalis ir pradeda bendradarbiavimą su Estijos įmone „Mobire Group“. Ši partnerystė suteiks galimybę „Mobire“ klientams Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje naudotis automobilių veiklos nuomos, automobilių parko valdymo bei kitomis paslaugomis tarptautiniu mastu.

„Bendradarbiavimas su „Alphabet“ reikšmingai praplečia mūsų veiklos galimybes už Baltijos šalių ribų, – teigia „Mobire Group“ generalinis direktorius Andrus Valma. – Savo ruožtu „Alphabet“ klientai Baltijos šalyse taip pat gaus paslaugas, atitinkančias įmonės standartus. Esu tikras, kad ši partnerystė bus naudinga abiem pusėms, o taip pat ir mūsų tarptautiniams klientams“. Andrus Valma priduria, kad „Mobire“ klientams norint automobilių nuomos ar lizingo paslaugos, pavyzdžiui Vokietijoje ar kitoje Europos šalyje, šias paslaugas „Mobire“ galės pasiūlyti bendradarbiaujant su „Alphabet“.

„Mobire“ vertiname kaip stiprų partnerį, kuris ne tik puikiai supranta vietinių klientų poreikius bei lūkesčius, bet ir pasirengęs laikytis abipusio įsipareigojimo teikti aukštos kokybės paslaugas ir skatinti tvarumą. Aukštas „Mobire“ klientų pasitenkinimas teikiamomis paslaugomis, bei įmonės atsidavimas aplinkosaugos, socialiniams ir valdymo (ESG) principams dar labiau sustiprino mūsų pasiryžimą dirbti kartu“, – pabrėžia Susanne Loser, „Alphabet International“ vyriausioji pardavimų vadovė.

„Mobire Group“ – daugiau nei 20 metų rinkoje veikianti Estijos įmonė, šiuo metu yra viena didžiausių automobilių veiklos nuomą su paslaugomis teikiančių įmonių Baltijos šalyse. Būdama „Inbank“ grupės dalimi, „Mobire“ aktyviai vykdo veiklą Estijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. „Mobire“ teikia automobilių veiklos nuomos sprendimus be papildomų priežiūros rūpesčių, transporto parkų valdymo ir aptarnavimo paslaugas verslui bei privatiems klientams, taip pat užsiima naudotų automobilių prekyba.

Vokietijoje, Miunchene, įsikūrusi „Alphabet“ yra viena iš pirmaujančių įmonių pasaulyje, teikiančių tvaraus transporto lizingo sprendimus verslui. Verslams „Alphabet“ siūlo lizingo paslaugas ir galimybę nuomotis transporto priemones komerciniams tikslams, padeda įmonėms efektyviai valdyti automobilių parkus – siūlo tvarius sprendimus dėl transporto priemonių naudojimo, teikia konsultavimo paslaugas. Šiuo metu „Alphabet“ valdo apie 720 000 lengvųjų ir komercinių transporto priemonių, veikia 38 šalyse ir, būdama „BMW Group“ dalimi, laikosi tų pačių aukštos kokybės ir procesų standartų.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/493732

Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas