Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujas proveržis įspūdingos galios mėgėjams: Loncin įsitvirtina Lietuvos keturračių rinkoje

Kelionės Loncin keturračiais palengvins jūsų kasdienybę ir pavers laisvalaikį išskirtiniu. Skaitytojų dėmesiui – galingi, veržlūs ir itin kokybiški keturračiai, pristatomi Lietuvos aktyvaus laisvalaikio profesionalų CIONGO. 

CIONGO jau daugybę metų pažįstamas aktyvaus sporto entuziastams. Įmonė ne tik užsiima prekyba keturračiais, bet ir organizuoja jų turus bei keturračių orientacines ir siūlo savo klientams adrenaliną keliančias vandens pramogas.

Aukščiausia kokybė ir patikimumas

Loncin – nuolatos augantis keturračių gamintojas, eksportuojantis savo gaminius į daugiau nei 100 šalių. Šis prekės ženklas atpažįstamas ir vertinamas kaip technologijų, galios ir našumo sinonimas. Nuolat savo technologijas tobulinantis gamintojas kasmet pagamina daugiau nei 2.5 mln. motociklų, 150 000 keturračių ir daugiau nei 3 mln. vidaus degimo variklių.

Loncin puikiai suderina aukščiausią kokybę, praktiškumą, funkcionalumą ir siekia užtikrinti finansiškai patrauklius sprendimus, leidžiančius pasimėgauti kokybiškais produktais kuo platesniam naudotojų ratui. Tarp visų savo tikslų, Loncin akcentuoja ir tvarumo siekį, įtraukdami į savo gaminius ir veiklą žaliąsias technologijas bei mažos taršos variklius.

Loncin ir BMW partnerystė

LONCIN partnerystė su tarptautinėmis kompanijomis, įskaitant BMW Motorrad, suteikia šiam gamintojui nenuginčijamo patikimumo ir pranašumo. Tai, kad LONCIN pasitiki šis prestižinis galingų automobilių ir motociklų gamintojas, parodo, kad kompanija geba nepriekaištingai atitikti itin aukštus kokybės standartus.

Funkcionalumas ir dizainas

Išskirtinio dizaino ir preciziškai išlieto silueto Loncin keturračiai prikausto dėmesį nuo pirmos minutės. Tai veržlumą, prabangą, išskirtinį dizainą ir praktiškumą darniai apjungiantys modeliai. Galingi keturračių varikliai ir įkvepianti naudojimo patirtis leis pamiršti kasdienius rūpesčius ir susitelkti į laisvės pojūtį.

Pajuskite ypatingo stiliaus, funkcionalumo ir inžinerinio tobulumo sintezę. Loncin keturračių segmentas apima įvairaus dydžio, dizaino ir galios keturračius, skirtus tiek pramogai, tiek kasdienybei ar darbui. Skirtingos galios, dizaino ir kainų lygio asortimentas suteikia galimybę kiekvienam aktyvaus laisvalaikio entuziastui pasirinkti jam tinkamiausią modelį: Loncin XWOLF 300, Loncin XWOLF 550L, Loncin XWOLF 700L, Loncin XWOLF 700L MUD, Loncin XWOLF 1000L.

5 metų garantija ir aptarnavimas 

Visiems keturračiams suteikiame 5 metų garantiją ir techninio aptarnavimo paslaugas garantiniu laikotarpiu, todėl galite visiškai pamiršti rūpesčius ir mėgautis kelionėmis. Nuolatos augantis mūsų partnerių tinklas užtikrins greitą ir sklandų garantinį servisą didžiuosiuose Lietuvos miestuose – Vilniuje, Kaune, Utenoje ir Šiauliuose. Artimiausiu metu planuojame plėsti savo partnerių tinklą ir į Klaipėdą, Plungę, Tauragę, Panevėžį bei Alytų, kad užtikrintume dar didesnį paslaugų prieinamumą visoje Lietuvoje. Didžiąją dalį detalių sandėliuosime Lietuvoje, tad galite būti ramūs – remontas tikrai neužtruks ilgai.

Loncin XWolf - galios, dizaino ir kokybės sinergija

CIONGO pristatoma Loncin XWolf keturračių linija idealiai tinka aktyviam laisvalaikiui gamtoje ar kasdieniam naudojimui. Priklausomai nuo pasirinkto modelio ir jo galios, įsigiję šį keturratį, patirsite begalę nepamirštamų įspūdžių ir įkvėpsite naujo oro gūsių į savo kasdienybę. 

 „Didžiuojamės galėdami pristatyti aukščiausios kokybės Loncin keturračius Lietuvos rinkoje. Šie produktai išsiskiria patikimumu, puikiomis techninėmis charakteristikomis ir išskirtiniu komfortu, kuris atitiks net ir reikliausių vairuotojų lūkesčius. Kviečiame visus asmeniškai įsitikinti šių keturračių kokybe nemokamuose bandomuosiuose važiavimuose – išbandykite ir patirkite skirtumą patys!“ – Mantas Juknelis, CIONGO įkūrėjas.

Išmėginkite keturratį visiškai nemokamai!

Esame visiškai ramūs dėl savo parduodamos produkcijos, todėl, prieš įsigyjant, siūlome išmėginti savo norimą keturratį patiems. Galėsite įsitikinti, kad jūsų pasirinktas modelis tinka jums ne tik teoriškai, bet ir praktiškai.

Norite praplėsti savo galimybių ribas? Sėskite prie Loncin keturračio vairo ir pajuskite išskirtinę galią, kokybę ir važiavimo malonumą.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/494197

Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito