Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paskirta nauja „EIKA“ grupės valdyba: prisijungė dr. Virginijus Lepeška  

2024 m. spalio 1 d. išrinkta nauja „EIKA“ grupės valdyba, kurios nariai šias pareigas eis ketverius metus. Prie valdybos prisijungė ilgametę vadybos, verslo konsultavimo, dalyvavimo kitų bendrovių valdybose patirtį turintis dr. Virginijus Lepeška.

„EIKA“ grupės valdybos pirmininko pareigas toliau eis Robertas Dargis, jos nariais taip pat lieka Domas Dargis ir Violeta Dargienė. Iš valdybos pasitraukė kadenciją baigusi Aldona Popovienė.

Dr. Virginijus Lepeška yra vadybos konsultantas, daugiau nei 25 metus konsultuojantis organizacijas strateginio valdymo, veiklos efektyvumo, organizacinių pokyčių įgyvendinimo klausimais. Dr. V. Lepeška yra įkūręs beveik 30 metų sėkmingai rinkoje veikiančią „OVC Consulting“ kompaniją, kuri dabar yra lyderiaujanti mokymo ir konsultavimo įmonė Lietuvoje.

Dr. V. Lepeška tiesiogiai dalyvauja verslo valdyme dirbdamas įvairių kompanijų valdybose. Anksčiau jis yra buvęs „Lietuvos energijos“, „Novaturo“ ir kitų bendrovių valdybos nariu, iki šiol priklauso bendrovės „Kosmelita“ valdybai.

„Su dideliu malonumu prisijungiu prie „EIKA“ grupės valdybos, nes šią kompaniją labai vertinu dėl jos aukštų vertybinių ir veiklos kokybės standartų. Man imponuoja jos ambicingi siekiai, todėl savo patirtimi noriu tiesiogiai prisidėti prie „EIKA“ grupės tolesnės sėkmės ieškant ir įgyvendinant plėtros sprendimus, toliau stiprinant vadybą“,  – sako dr. V. Lepeška.

„Mums didelį įspūdį daro ligšiolinė dr. V. Lepeškos veikla, vertiname jo įžvalgas ir profesionalius patarimus, už kuriuos jis yra užsitarnavęs itin gerą reputaciją rinkoje. Esame dėkingi, kad jis sutiko prisijungti prie mūsų komandos ir nekantraujame pradėti bendrus darbus. Esu įsitikinęs, kad jo patirtis ir ekspertinės žinios mums leis siekti dar didesnių verslo tikslų ir padės pamatyti naujas perspektyvas“,  – komentuoja R. Dargis,  „EIKA“ grupės valdybos pirmininkas.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/493248

Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas