Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Pinja“ plečia veiklą Lietuvoje: atneša inovacijas į miškų ir gamybos sektorius

Vilnius, Lietuva – 2024 m. spalio 1 d. – „Pinja“, pirmaujanti programinės įrangos ir skaitmeninės transformacijos įmonė, džiaugiasi galėdama pranešti apie oficialų įėjimą į Lietuvos rinką per strateginę partnerystę su „Sigli UAB“, kuri veiks kaip „Pinja“ vietinė atstovė.

Lietuvos medienos verslams ši partnerystė suteikia naujų galimybių sumažinti kaštus ir padidinti pelno maržas galutiniams produktams.

Turėdama daugiau nei 30 metų patirtį ir veikdama daugiau nei 30 šalių, „Pinja“ teikia veiklos programinę įrangą medienos ruošos įmonėms, medienos apdorojimo gamykloms, miškų ir kirtimo įmonėms bei medienos prekybos verslams. Ši programinė įranga yra skirta valdyti gamybos operacijas, žaliavų pirkimą ir galutinių produktų pardavimą. Ją jau pasitiki daugiau nei 100 mažų ir vidutinių įmonių (MVĮ) Švedijoje, Estijoje, Prancūzijoje, Nyderlanduose ir Latvijoje.

Be to, „Pinja“ siūlo plug-and-play sprendimą, padedantį įmonėms laikytis artėjančios Europos Sąjungos Deforestacijos reglamento (EUDR), kas yra kritinė sritis, kurioje daugelis Lietuvos medienos įmonių dar nėra visiškai pasirengusios.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/493115

Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas