Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Renkuosi ekologišką – keičiu save, keičiu pasaulį. Kaip keičiu, ar tikrai ir kam to reikia? Visi atsakymai – konferencijoje „EKOlink 2024“ jau spalį. Registruokitės dabar, nes vietos tirpsta!

Po metų pertraukos ekologiškų produktų mylėtojus ir visus ekologijos entuziastus vėl sukvies pabūti kartu konferencija „EKOlink“, vykstanti kas antrus metus ir rengiama antrą kartą. Šįkart jos tema „Renkuosi ekologišką – keičiu save, keičiu pasaulį“, ji skirta išskirtinai vartotojams ir vyks spalio 12 d. Kaune, „Žalgirio“ arenoje.  

Konferencijoje kalbėsime apie galingą pokytį, daromą sąmoningai renkantis ekologiškus produktus: kokią įtaką toks sprendimas ir pasirinkimas daro man, mano artimiesiems bei visai ekosistemai.

Ką žada jos organizatoriai? Naują, dar negirdėtą ir naudingą informaciją apie ekologiškus produktus ir ekologišką pasaulį. Apie šių produktų savybes, išskirtinumą, naudą. Apie tvarumą, kaip nepasiklysti „žaliojo smegenų plovimo“ džiunglėse ir kitus ekologiškus dalykus. Apie visa tai papasakos 11 pranešėjų iš Lietuvos ir užsienio. Daug įkvepiančio turinio ir 300 minučių prasmingai praleisto laiko. Taip pat pažintį bei diskusijas su žymiais ūkininkais ir virtuvės šefais, interaktyvias apklausas, ekologiškus prizus.  

„Kažkada visas maistas buvo ekologiškas, arba Koks skirtumas?“, „Kodėl mano močiutė žiemą nevalgė šviežių pomidorų, arba Tai dar ir skaniau?“, „Kaip išsaugoti ir sustiprinti sveikatą valgant ekologiškus produktus, arba O kas man iš to?“ – tai tik maža dalis pranešimų.

Tarp pranešėjų – puikiai žinomi veidai, ekologijos puoselėtojai, entuziastai, ekspertai ir profesionalai iš Lietuvos ir užsienio, tarp kurių charizmatiškoji Beata Nicholson (ji ir konferencijos moderatorė), Europos klimato pakto ambasadorius, klimatologas, tvarumo edukatorius Silvestras Dikčius, šeimos gydytoja Jurga Dūdienė, šefas Evaldas Žaliukas ir kiti. Visi pranešėjai ir jų pranešimai – programoje, skelbiamoje interneto svetainėje www.ekolink.lt.  

Be to, konferencija taps parodos „Rinkis prekę lietuvišką 2024“ dalimi – vyks jos metu. Ši kasmetinė paroda ne veltui tituluojama viena iš lankytojų laukiamiausių ir mylimiausių. Išskirtiniai lietuvių gamintojų gaminiai, platus parodos eksponatų ir prekių asortimentas, stebinantys nauji skoniai, kvapai ir sprendimai kasmet pritraukia jau ne šimtus gamintojų, o tūkstančius lankytojų iš visos Lietuvos. Šįmet parodoje išskirtinis dėmesys bus skiriamas ir ekologijai.  

Dalyvavimas konferencijoje nemokamas, tačiau reikalinga išankstinė registracija. Registruokitės į konferenciją jau dabar čia https://forms.gle/rbCayBgN5Ude2RUV8 arba vėliau registraciją rasite www.ekolink.lt. Tačiau vertėtų paskubėti, nes vietų skaičius ribotas ir jos sparčiai tirpsta! 

Konferenciją organizuoja Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija ir VšĮ „Ekoagros“.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/492708

Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas