Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje susiburs kriptovaliutų ir blokų grandinės lyderiai

Spalio 24 d., ketvirtadienį, Vilniuje vyksiantis tarptautinis renginys „Crypto Talks. Vilnius 2024“ suburs kriptovaliutų ir blockchain technologijų profesionalus iš viso pasaulio. Vienas pagrindinių renginio tikslų  – aptarti Lietuvos, kaip augančio kriptovaliutų centro, vaidmenį.

Renginyje, kuris organizuojamas bendradarbiaujant su asociacija „Crypto  Economy Organisation“ (CEO), bus kalbama apie galimybes, rizikas ir esminius įrankius, reikalingus sėkmingai veiklai besiformuojančioje Lietuvos kriptovaliutų rinkos erdvėje. 

Renginyje dalyvaus Lietuvos banko Valdybos patarėjas Rosvaldas Krušna. Rinkai aktualius klausimus taip pat aptars Jonas Juengeris, Lietuvoje veikiančio „Binance“ kriptokeityklos padalinio „Bifinity“ vadovas, blokų grandinės duomenų platformos „Chainalysis“ vyresnioji sprendimų architektė Minh Ngoc Dao bei teisinių ir finansinių paslaugų bendrovės „Noewe“ asocijuotoji partnerė Ieva Bakutienė.

Konferencijoje bus aptartos temos, kurios apims kriptovaliutų reguliavimą, naujausias technologines tendencijas ir Lietuvos vaidmenį šioje erdvėje.

J. Juengeris, vienas renginio pranešėjų, teigia, kad šalies vaidmuo kriptovaliutų ekosistemoje pastaruoju metu itin sparčiai auga.

„Lietuva labai dideliu greičiu tampa vienu lyderiaujančių blokų grandinės inovacijų centru Europoje ir traukia viso pasaulio šio sektoriaus bendrovių dėmesį. Lietuva išsiskiria investicine ir reguliacine aplinka, šalyje netrūksta talentingų specialistų ir gyvybingos ekosistemos. Tokie renginiai kaip šis suburia idėjinius lyderius, reguliuotojus ir inovatorius, kurie formuoja finansų ateitį, ir aš džiaugiuosi, kad „Bifinity“ turi galimybę prisidėti prie diskusijų, padėsiančių dar labiau sustiprinti Lietuvos vaidmenį pasaulinėje kriptovaliutų scenoje“, – teigia J. Juengeris. 

Renginys skirtas blockchain ir kriptovaliutų erdvės profesionalams ir institucijoms, siekiant paskatinti, pasisemti svarbių įžvalgų iš pramonės lyderių ir įsitraukti į prasmingas diskusijas – renginyje dalyviai turės puikią galimybę bendrauti, dalintis idėjomis ir patirtimi su kolegomis bei industrijos novatoriais.

„Crypto Talks. Vilnius 2024“ vyks meno galerijoje ir modernioje biurų erdvėje „D9 – Artsy Office“, A. Domaševičiaus g. 9. Į renginį kviečiame registruotis čia: Registracija.

Šaltinis: https://sc.bns.lt/view/item/494612

Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento