Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 11

Didžiausio „Elektrum“ saulės parko paleidimas vėl nukeltas: ne visi norintys gali sutartis nutraukti

Netoli Gargždų elektros kompanijos „Elektrum“ vystomas „Bičiulystės“ parkas vis dar negali vykdyti komercinės veiklos, nors elektrą gamina jau du mėnesius. Kai vieni nepatenkinti klientai jau nutraukė sutartis, kiti skundžiasi to padaryti lengvai negalintys – „Elektrum“ savo savitarnoje nerodo pasirašytų sutarčių. Bendrovė tikisi, kad šis nukėlimas bus paskutinis, o situaciją dėl savitarnos aiškina „techniniais nesklandumais“.
Saulės elektrinės
Saulės elektrinės / Shutterstock nuotr.

Niekaip neužbaigiamo 13 MV „Bičiulystės“ saulės jėgainių parko epopėja tęsiasi – klientai spalio pabaigoje gavo naujus laiškus su jau ketvirtą kartą nukeliama jo pridavimo data.

„Iš tiesų tinkamai neįvertinome, kiek gali užtrukti trečiųjų šalių darbai bei parko dokumentacijos derinimas su atsakingomis institucijomis. Esame finišo tiesiojoje – parkas jau pastatytas, natūriniai bandymai užbaigti, tik dar laukiame tai patvirtinančio dokumento iš ESO ir gamybos leidimo gavimo. Dėl to ir privalėjome atidėti parko pajungimą klientams, nors techniškai jis jau veikia nuo rugsėjo“, – rašoma jame.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas