Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Litgrid“ netikėtai atsisveikino su vadovu

Septynerius metus Lietuvos elektros perdavimo sistemos operatorei „Litgrid“ vadovavęs generalinis direktorius Daivis Virbickas palieka įmonę, abipusiu sutarimu su bendrovės valdyba.
Daivis Virbickas
Daivis Virbickas / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

Sistemos operatorius „Litgrid“ skelbia, kad nuo spalio 16 dienos valdyba laikinuoju įmonės vadovu skiria Vidmantą Grušą, „Litgrid“ Perdavimo tinklo departamento direktorių.

„Litgird“ vadovas netikėtai keičiamas tuo metu, kai siekiama spartinti sinchronizacijos procesą, taip pat ieškant būdų užkardyti Astravo atominę elektrinę.

Oficialiai neskelbiama, kodėl skiriasi D.Virbicko ir „Litgrid“ keliai.

„Naujam vadovui bus keliami tikslai užtikrinti sinchronizacijos spartą, kokybę ir projektų įgyvendinimą laiku“, – pranešime spaudai sako energetikos ministras Žygimantas Vaičiūnas.

„Dėl visų šalies institucijų koordinuotų veiksmų, sinchronizacijos su žemyninės Europos elektros tinklais kelyje esame pažengę toliau, nei kada nors iki šiol ir jau vyksta realūs šio projekto įgyvendinimo darbai. Prie šio pasiekimo savo kompetencija reikšmingai prisidėjo „Litgrid“ generalinis direktorius Daivis Virbickas ir už tai esame jam dėkingi,“ – sako „Litgrid“ valdybos pirmininkas Algirdas Juozaponis.

D.Virbickas pranešime spaudai sako esantis dėkingas kolegų komandai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas