Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naftos kainos toliau stiebiasi po šuolio išvakarėse

Etaloninių naftos rūšių kainos antradienį stiebiasi po staigesnio šuolio ankstesnę dieną, nepaisant nerimo, susijusio su naujojo omikron varianto plitimo.
Nafta
Nafta / 123RF.com nuotr.
Temos: 2 Nafta Naftos kaina

Vasario mėnesio ateities sandorių „Brent“ rūšies naftos kaina Londono biržoje „ICE Futures“ antradienį ryte pabrango 0,05 JAV dolerio, arba 0,06 proc., iki 78,65 JAV dolerio už barelį. Pirmadienį šių sandorių vertė padidėjo 2,46 JAV dolerio, arba 3,2 proc., iki 78,6 JAV dolerio už barelį.

O vasario mėnesio ateities sandorių WTI rūšies naftos kaina Niujorko prekių biržoje (NYMEX) padidėjo 0,17 JAV dolerio, arba 0,22 proc., iki 75,75JAV dolerio už barelį. Pirmadienio prekybos sesijos uždarymo metu šie sandoriai buvo pabrangę 1,78 JAV dolerio, arba 2,4 proc., iki 75,57 JAV dolerio už barelį.

Kaip paaiškėjo išvakarėse, kasdienis užsikrėtimų koronavirusu skaičius JAV jau viršijo delta bangos metu stebėtus skaičius.

Tuo tarpu Kinijoje naujų atvejų skaičius pasiekė aukščiausią lygį nuo sausio mėnesio.

Nepaisant tokių nerimą keliančių skaičių ir atšauktų tūkstančių skrydžių į JAV, amerikiečiai Kalėdų savaitgalį aktyviai keliavo, pažymėjo „Again Capital“ partneris Johnas Kilduffas (Džonas Kildafas), o tai yra teigiamas signalas degalų paklausai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas