Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Premjerė: „Perlo Energijos“ klientais bus pasirūpinta, D.Kreivio atsakomybės nematau

Premjerė Ingrida Šimonytė teigia, kad valstybė pasirūpins veiklą stabdančios nepriklausomos elektros tiekėjos „Perlas Energija“ klientais, o dėl tokios situacijos ji teigia nematanti energetikos ministro Dainiaus Kreivio atsakomybės.
„Perlas energija“
„Perlas energija“ / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

„Perlo Energijos“ klientais iki metų pabaigos bus pasirūpinta, nepaisant to, kaip kam atrodo vieni ar kiti mano pasisakymai, bet Vyriausybė savo atsakomybę jaučia ir savo darbą padarys“, – antradienį interviu LRT radijui sakė premjerė.

Vyriausybės vadovė nelaiko dabartinės situacijos elektros rinkoje chaosu ir nemano, kad dėl to turėtų prisiimti atsakomybę energetikos ministras.

„Nevadinčiau šios situacijos chaosu, nes didžioji dalis vartotojų nepriklausomą tiekėją pasirinko, užsifiksavo kainas ir jos yra tikrai palankesnės nei prognozuojamos ateinančiam pusmečiui. Todėl man atrodo, kad yra daug sutirštinimo šiuo atveju, nes tai yra konkrečios bendrovės problema ir ją per artimiausias kelias savaites Vyriausybė išspręs“, – sakė I.Šimonytė.

„Kažkokios specifinės ministro Kreivio atsakomybės aš tikrai nematyčiau, todėl, kad, mano nuomone, Energetikos ministerija nuo pat pradžių ėmėsi visų priemonių, kad ta „Perlo Energijos“ situacija būtų suvaldyta“, – pridūrė ji.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas