Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Air Baltic“ bendradarbiaus su Kanados oro vežėja „Air Canada“ – dalinsis skrydžių kodais

Iš visų trijų Baltijos valstybių sostinių skraidinanti Latvijos nacionalinė aviakompanija „Air Baltic“ kartu su Kanados oro vežėja „Air Canada“ dalinsis skrydžių kodais. 
Turizmo paroda Adventur 2023
Turizmo paroda Adventur 2023 / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Air Baltic“ trečiadienį pranešė, kad nuo trečiadienio įsigaliojęs bendrovių susitarimas jų klientams suteiks daugiau galimybių keliauti tarp Baltijos šalių sostinių ir Kanados.

Planuojama, kad pirmasis bendrojo kodo skrydis įvyks lapkričio 6 dieną.

„Ši nauja bendrojo kodo naudojimo partnerystė nuo šiol tiek „Air Baltic“, tiek „Air Canada“ keleiviams suteiks daugiau galimybių keliauti tarp visų trijų Baltijos šalių sostinių ir Kanados, be to, jie galės sklandžiai skristi su vienu persėdimu per kitus Europos miestus“, – pranešime sakė „Air Baltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas (Martinas Gausas).

Pranešime teigiama, kad pagal bendro kodo naudojimo sutartį „Air Baltic“ pridės savo kodą (BT) prie „Air Canada“ vykdomų maršrutų iš Toronto į Amsterdamą ir Kopenhagą bei sezoninių skrydžių iš Monrealio į Kopenhagą ir Amsterdamą bei iš Toronto į Stokholmą.

Savo ruožtu, „Air Canada“ savo kodą (AC) įrašys į 10 „Air Baltic“ valdomų maršrutų: iš Rygos į Amsterdamą, Kopenhagą, Frankfurtą, Miuncheną, Stokholmą, iš Talino į Amsterdamą, Briuselį, Kopenhagą ir Miuncheną bei iš Vilniaus į Amsterdamą.

„Air Baltic“ šiuo metu iš Vilniaus, Rygos, Tamperės ir sezoniškai Gran Kanarijos skraidina daugiau nei 130 krypčių Europoje, Artimuosiuose Rytuose, Šiaurės Afrikoje ir Kaukazo regione.

2023 metais „Air Baltic“ iš Baltijos šalių skraidino apie 4,5 mln. keleivių – 36 proc. daugiau nei 2022 metais, atliko per 44 tūkst. skrydžių – 18 proc. daugiau.

„Air Canada“ yra viena iš plačiausio pasaulyje oro transporto tinklo „Star Alliance“ steigėjų. Aviakompanija teikia reguliarius skrydžius tiesiogiai į daugiau nei 180 oro uostų visame pasaulyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento