Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Akropolis Group“ valdomi prekybos centrai pirmąjį pusmetį sulaukė 21,1 mln. lankytojų

Baltijos šalių prekybos ir pramogų centrų plėtotojos ir valdytojos „Akropolis Group“ Lietuvoje ir Latvijoje valdomuose penkiuose prekybos centruose per pirmąjį 2024 metų pusmetį apsilankė daugiau nei 21 mln. lankytojų, o nuomininkų apyvarta sudarė beveik 550 mln. eurų
Akcijų savaitgalis Vilniaus „Akropolyje“
Akcijų savaitgalis Vilniaus „Akropolyje“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Akropolis Group“ trečiadienį išplatintame pranešime skelbia, kad šie rodikliai buvo apie 1 proc. didesni nei pirmąjį 2023 metų pusmetį.

Kaip skelbia grupė, nuomos pajamos, konsoliduotais duomenimis, sausį–birželį siekė 43,9 mln. eurų ir, lyginant su praėjusių metų pirmuoju pusmečiu, augo 8,5 proc.

Grupės pajamos sudarė 60,6 mln. eurų ir palyginamuoju laikotarpiu augo 7,3 proc., o pelnas prieš mokesčius, palūkanas, nusidėvėjimą ir amortizavimą (EBITDA) sudarė 42,8 mln. eurų arba 7 proc. daugiau nei tuo pačiu laikotarpiu pernai.

Prekybos ir pramogų centrų vystymo ir valdymo bendrovė „Akropolis Group“ valdo prekybos centrų vystymo ir valdymo paslaugų įmones Lietuvoje ir Latvijoje. Lietuvoje „Akropolis Group“ valdo prekybos ir pramogų centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje ir Šiauliuose, Latvijoje – „Akropole Riga“ ir „Akropole Alfa“ Rygoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas