Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Amlyze“ pritraukė 2,35 mln. eurų investiciją

Grupė investuotojų, kurių pagrindinis – Lietuvos fondų valdymo įmonė „Practica Capital“, investuoja 2,35 mln. eurų į Lietuvos mokėjimų analitikos bei pinigų plovimo prevencijos sprendimų bendrovę „Amlyze“, skelbia portalas „Verslo žinios“.
„Amlyze“ komanda
„Amlyze“ komanda / Bendrovės nuotr.

Į bendrovę taip pat investuoja Baltijos šalių startuolių akceleratorius „Firstpick“, valstybės lėšas investuojantis rizikos kapitalo fondas „Coinvest Capital“ ir „NGL Consulting“ įkurtas 33-ijų verslo angelų sindikatas bei grupė verslo angelų ir institucinių investuotojų. Investicija skirta tolesniam augimui bei naujam produktui vystyti.

„Amlyze“ įkūrėjas ir vadovas Gabrielius Erikas Bilkštys teigė, kad bendrovė pastaraisiais metais keitė strategiją, dėl to atsisakė mažesnių klientų – pastebėjo, kad siūloma technologija yra efektyviausia, kai apdorojama bent jau keli šimtai tūkstančių, milijonai transakcijų per mėnesį.

„Ankstyvoje savo veikloje daugiausia orientavomės į vidutinio dydžio „fintechus“. Tačiau dabar, pakankamai ištobulinę produktą, galime sau leisti fokusuotis į didesnius klientus, kurie jau gali turėti ne tik elektroninių pinigų, bet ir banko licenciją“, – teigė jis ir pridurė, kad greitu metu žada pranešti apie sutartį su banku, įsikūrusiu Vakarų Europoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas