Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 09

„Apple“ pristatė naujus „iPhone 16“ serijos telefonų modelius: kuo jie ypatingi?

Jau tapo tradicija, kad rugsėjį „Apple“ paskelbia intriguojančias naujienas. Pirmadienį pristatyti nauji „iPhone 16“ serijos telefonų modeliai, kurie prekyboje, greičiausiai, pasirodys maždaug po dešimties dienų. Šiais metais „Apple“ intrigavo gerbėjus dirbtinio intelekto (DI) sistemos „Apple Intelligence“ vizija. JAV kompanija taip pat pristatė atnaujintas ausinių „AirPods“ ir išmanių laikrodžių „Apple Watch“ versijas.
"Apple" biuras
"Apple" biuras / Unsplash.com nuotr.

Per kasmetinį renginį bendrovė pristatė keturis naujus modelius: „iPhone 16“, "iPhone 16 Plus“, „iPhone 16 Pro" ir „iPhone 16 Pro Max“.

Prieš renginį „Apple“ patyrė didžiulį spaudimą įrodyti, kad dėl naujų dirbtinio intelekto funkcijų ir kitų „iPhone 16“ atnaujinimų verta pakloti nemažą sumą.

„Apple“ teigė, kad „iPhone 16" kaina prasidės nuo 799 JAV dolerių, o „iPhone 16 Plus" – nuo 899 JAV dolerių. Šiuos modelius bus galima užsisakyti nuo pirmadienio, o prekyboje jie pasirodys rugsėjo 20 d.

„Apple“ tekęs iššūkis – įtikinti investuotojus, kad ji neatsilieka dirbtinio intelekto ginklavimosi varžybose, nes konkurentai jau išleido panašius telefono modelius su naująja technologija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas