Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Baltijos šalyse mažėja degalų kainos: pigiausia – Vilniuje

Šuą darbo savaitę degalų kainos Baltijos šalių sostinėse mažėjo, išskyrus benzino kainą Latvijoje, rodo agentūros LETA surinkti ir šeštadienį skelbiami duomenys.
Degalai
Degalai / 123RF.com nuotr.

Kaip rašo tvnet.lv, šią savaitę brangiausiai benziną buvo galima įsigyti Taline, po to Rygoje, o pigiausiai benzinas kainavo Vilniuje. Kita vertus, didžiausia dyzelino kaina buvo Taline, o mažiausia – Vilniuje.

Rygoje, „Circle K“ degalinėje Krasta gatvėje, 95 markės benzino kaina per savaitę padidėjo 1,2 proc. – iki 1,694 euro, o dyzelino kaina sumažėjo 1,7 proc. – iki 1,754 euro už litrą.

Vilniuje, „Circle K“ degalinėje Savanorių prospekte, 95 markės benzino kaina sumažėjo 0,6 proc. – iki 1,549 euro už litrą, o dyzelino kaina sumažėjo 1,2 proc. – iki 1,709 euro už litrą.

Taline, „Circle K“ degalinėse, 95 markės benzino kaina sumažėjo 1,7 proc. – iki 1,759 euro, o dyzelino kaina sumažėjo 3,3 proc. ir kainavo tiek pat, kiek ir benzinas – 1,759 euro už litrą.

Autodujų kaina Rygoje per savaitę nepakito ir kainavo 0,835 euro už litrą. Tuo tarpu Vilniuje ir Taline autodujų kainos sumažėjo: Vilniuje – 5,6 proc. – iki 0,672 euro, o Taline – 2,6 proc. – iki 0,75 euro už litrą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas