Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Cryptody“ kripto mokėjimų sistema ateities verslui

Kriptovaliutų rinka sparčiai auga ir plečiasi, o tai reiškia, kad įmonėms atsiranda vis daugiau priežasčių apsvarstyti galimybę atidaryti kriptovaliutų sąskaitą. Lietuvoje įsikūrusi ir reguliuojama kripto paslaugų įmonė DCC Payments UAB („Cryptody“) siūlo kriptovaliutų keityklos, kripto piniginės ir įmokų surinkimo kriptovaliuta paslaugas.
Cryptody kripto mokėjimų sistema ateities verslui
Cryptody kripto mokėjimų sistema ateities verslui / Unsplash.com nuotr.

Nors kriptovaliutos dar nėra visiškai įsitvirtinusios Lietuvos tradicinėje verslo aplinkoje, šiuo metu „Cryptody“ paslaugomis yra susidomėję apie pora dešimčių Lietuvos prekybininkų; „Cryptody“ viliasi, kad šis skaičius ateityje tik augs, kadangi įmokų surinkimas kriptovaliuta atveria naujas galimybes ir pranašumus įmonėms, ypač el. prekybos sektoriuje.

Keletas priežasčių, kodėl verta integruoti „Cryptody“ įmokų surinkimo kriptovaliuta paslaugą į savo elektroninę parduotuvę:

Kriptovaliutų augimo potencialas. Gautas lėšas kriptovaliuta įmonės gali naudoti kaip investicijų įrankį. Tai gali padidinti įmonės investicijų portfelio įvairinimą ir potencialiai pasiekti aukštesnę grąžą, atsižvelgiant į kriptovaliutų rinkos potencialą.

Inovacija ir įvaizdžio kūrimas. Šiandien kriptovaliutos yra laikomos naujovišku finansiniu sprendimu, o įmonėms tai gali suteikti pranašumą rinkoje. Integruodami įmokų surinkimo kriptovaliuta paslaugą, teikiamą įmonės „Cryptody“, į savo el. prekybos platformą, demonstruosite savo įmonės inovatyvumą ir modernumą. Tai gali pritraukti daugiau klientų, kurie vertina naujoves ir nori bendradarbiauti su moderniomis įmonėmis.

Kriptovaliutos naudojamos tūkstančių žmonių visame pasaulyje, ieškančių naujų būdų atlikti mokėjimus internetu. Integruodami įmokų surinkimo kriptovaliuta paslaugą į savo el. prekybos platformą, pasiekiate potencialius klientus, kurie nori įsigyti prekių arba paslaugų savo turimomis kriptovaliutomis.

Greitas ir saugus mokėjimas. Kriptovaliutų mokėjimai vyksta tiesiogiai tarp pirkėjo ir pardavėjo, be tarpininkų, tokių kaip bankai. Tai leidžia atlikti mokėjimus greičiau ir pigiau.

Cryptody nuotr./Cryptody kripto mokėjimų sistema ateities verslui
Cryptody nuotr./Cryptody kripto mokėjimų sistema ateities verslui

Tarptautinė prekyba. Kriptovaliutos yra universali valiuta, kuri neatsižvelgia į valstybių sienas. Tai leidžia lengviau ir greičiau atlikti tarptautinius mokėjimus. Integruodami įmokų surinkimo kriptovaliuta paslaugą, teikiamą įmonės „Cryptody“, galite pritraukti tarptautinius klientus ir padidinti savo pardavimus užsienio rinkose.

Mažesnės mokesčių sąnaudos. Kriptovaliutų transakcijos gali sumažinti mokesčių sąnaudas, susijusias su tradiciniais mokėjimo metodais, tokiais kaip atsiskaitymas kreditinėmis kortelėmis. Tai gali padėti jums sutaupyti pinigų ir tuo pačiu padaryti savo parduodamus produktus ar teikiamas paslaugas patrauklesnėmis klientams.

Pasirenkant „Cryptody“ kripto įmokų surinkimo paslaugą, prekybininkai gali nustatyti kainas bet kuria kriptovaliuta bei gauti geriausius įkainius – „Cryptody“ įkainiai siekia tik 0,5% už transakciją; papildomai yra siūloma lengva integracija bei asmeninė custodial kripto piniginė. „Cryptody“ įmonė džiaugiasi, turėdama galimybę būti šalies dalimi ir artimiausiu metu planuoja surengti konferenciją, skirtą elektronine prekyba užsiimantiems potencialiems klientams bei kriptovaliutų investuotojams, kurioje lankytojai bus plačiau supažindinti su „Cryptody“ teikiamomis paslaugomis bei bendradarbiavimo galimybėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas