Deivydas Praspaliauskas: nuo karvių fermos Anglijoje iki prestižinio restorano Vilniaus centre

Keliose skirtingose šalyse gyvenęs ir dirbęs Deivydas Praspaliauskas šiandien yra vienas žinomiausių virtuvės šefų Lietuvoje. Apie tai, kaip jam sekėsi gyventi užsienyje ir kodėl jis savo ateitį jau sieja tik su Lietuva, žiūrėkite video reportaže.

Daugiau iš užsienio grįžusių lietuvių istorijų rasite puslapyje www.renkuosilietuva.lt

Renkuosi Lietuvą yra LR Vyriausybės finansuojamas projektas, kurį vykdo Tarptautinės migracijos organizacijos (TMO) Vilniaus biuras.  Konsultacijas centras teikia telefonu, skype, el.paštu. Taip pat visa reikiamą informaciją bei kontaktus galima rasti interneto svetainėje www.renkuosilietuva.lt  arba Facebook paskyroje.

renkuosi_lietuva_logo
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų