Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Džiaugiasi atsikratęs laimėto baro

Jaunuolis, praėjusiais metais laimėjęs „Švyturio-Utenos alaus“ prizą – veikiantį barą sostinėje, verslininko duoną krimto vos porą mėnesių. Pradėjus lįsti skoloms, barą jis už dyką perleido kitiems savininkams.
Laimėtas baras netapo sėkmingo verslo pradžia.
Laimėtas baras netapo sėkmingo verslo pradžia. / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Įvartis Loterija

„Ačiū Dievui, dar laiku spėjau išeiti“, – apie neseniai turėtą verslą dienraščiui „Verslo žinios“ sakė Mindaugas Lakačiauskis. Jis pernai laimėjo alaus gamintojos reklamos akcijos pagrindinį prizą – Vilniaus Trakų gatvėje esantį barą „Zahiras“. Pernai skelbta, esą, įvairių vertintojų duomenimis, analogiško baro verslo vertė galėjo siekti iki 0,5 mln. litų, neskaičiuojant nekilnojamojo turto kainos.

Tačiau verslas jaunuoliui nenusisekė. Barą jis perėmė rugsėjo viduryje, o jau gruodį perleido kitiems, kaip pats sako, „protingesniems žmonėms“. „Jį atidaviau už dyką, nes ten nebuvo ko parduoti. Neturėjau tokio verslo valdymo patirties. Skolos tiekėjams per porą mėnesių išaugo iki 50 tūkst. litų, žmonės pradėjo reikalauti atostoginių. Tai kam man toks verslas, būčiau tik vargo užsikrovęs“, – dienraščiui sakė jaunuolis.

Atsidėjęs baro reikalams, jaunuolis apleido mokslus ir buvo pašalintas iš universiteto. Vis dėlto jis džiaugiasi laimėjimu, nors ir sako, kad verslo imtis nebesiryžtų.

Tuo tarpu „Švyturio-Utenos alaus“ atstovai teigia, kad baro laimėtojui buvo suteiktos verslo konsultacijos, o nesėkmę lėmė ekonomikos nuosmukis.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas