Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ekonomikos ir inovacijų ministerijoje – nauja darbo grupė, padėsianti verslui suprasti COVID-19 ribojimus

Ekonomikos ir inovacijų ministerijoje suburta Verslo sąlygų karantino metu darbo grupė, kuri aiškiau, paprasčiau ir detaliau pateiks verslui informaciją ir rekomendacijas dėl apribojimų antrojo karantino metu, pranešė ministerija.
Lietuvos ekonomikos ir inovacijų ministerija
Lietuvos ekonomikos ir inovacijų ministerija / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„Natūralu, kad karantino metu verslui ypač svarbu žinoti, kokiomis sąlygomis galima veikti, kaip taikyti galiojančius apribojimus. Kadangi Vyriausybės nutarimas dėl karantino paskelbimo apima tik bendrus ūkinės ir ekonominės veiklos sričių aspektus, todėl Ekonomikos ir inovacijų ministerijoje subūrėme Verslo sąlygų karantino metu darbo grupę.

Šios komandos tikslas – padėti verslui, operatyviai bei suprantamai pateikiant išaiškinimus ir rekomendacijas verslui dėl antrojo karantino metu įvestų ribojimų. Tikimės, kad tai visiems padės lengviau ir lanksčiau prisitaikyti prie dabartinės situacijos Lietuvoje. Kartu šios grupės vaidmuo bus itin svarbus ir ateityje, kai sergamumas pradės mažėti ir pradėsime pamažu grįžinėti į normalų gyvenimą“, – teigia ekonomikos ir inovacijų viceministras Vincas Jurgutis.

Pagrindinė Ekonomikos ir inovacijų ministerijoje sudarytos Verslo sąlygų karantino metu darbo grupės užduotis – operatyviai teikti aktualią informaciją dėl COVID-19 pandemijos ir antrojo karantino ribojimų nukentėjusiam Lietuvos verslui. Ši darbo grupė taip pat objektyviai patikslins ir Išaiškins verslui aktualias Vyriausybės nutarimo dėl karantino paskelbimo nuostatas.

Verslo sąlygų karantino metu darbo grupės pirmininkas – ministrės patarėjas Karolis Žemaitis. Darbo grupėje taip pat dalyvauja įmonės „Versli Lietuva“ vadovė Daina Kleponė, Verslo politikos, Asmenų aptarnavimo, Ryšių su visuomene bei Teisės ir personalo skyrių specialistai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas