Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Enron“ bankroto paskandinta auditorė „Andersen“ prisikelia ir skalbia mundurą

Audito bendrovė „Arthur Andersen“ atidarys 26 biurus 16-oje valstybių penkiuose žemynuose, o per 2017 metus planuoja padidinti atstovybių skaičių, skelbiama socialiniame tinkle „LinkedIn“.
JAV doleriai
JAV doleriai / 123rf.com nuotr.
Temos: 2 LinkedIn Mokesčiai

Anksčiau „Andersen“ buvo viena iš 5 didžiausių pasaulyje audito bendrovių ir savanoriškai licencijos atsisakė 2002 m., kai buvo įrodyta jos kaltė dėl dokumentų sunaikinimo energetikos kompanijos „Enron“ bankroto byloje.

„Arthur Andersen“ biurai veikia keturiuose JAV miestuose, Kipre, Prancūzijoje, Graikijoje, Indijoje Brazilijoje, 7-iose Artimųjų Rytų valstybėse, Egipte, Indonezijoje ir Nepale. Artimiausiu metu planuojama atverti biurų duris Kinijoje, Kanadoje, Australijoje, Izraelyje, Rusijoje, daugumoje ES šalių, taip pat Azijoje ir Pietų Amerikoje.

Norą prisijungti prie šio tinklo pareiškė 200 bendrovių visame pasaulyje.

Auditorės vadovaujantysis partneris Stéphane'as Laffont-Réveilhacas tikina, kad kiekvienoje valstybėje įsteigta bendrovė turės aukščiausios kvalifikacijos specialistus, visiškai atitiks klientų poreikius ir telksis į ateities viziją. Taip pat sieks „išlaikyti istorines vertybes ir dvasią tos bendrovės, kuri buvo įsteigta 1913 m. Čikagoje“.

Nuo 2013 m. „Arthur Andersen“ verslą atstatinėjo remiantis inovatyviu verslo modeliu, tvirtu etiniu, valdymo ir teisiniu pagrindu, teigiama pranešime. Bendrovei priklauso visi su ankstesne bendrove susiję prekių ženklai, šūkiai, logotipai ir kitos teisės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas