Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 05 18

Eurolygos finalo ketvertas Kaunui atneš milijonus eurų: mieste keisis gyvenimo ritmas

Penktadienį Kaune prasidedant Eurolygos finalo ketverto varžyboms, miestas jau pasiruošęs atvykstančiam dideliam krepšinio mėgėjų srautui – restoranai ilgina darbo laiką, viešbučiai pasiruošę priimti tūkstančius svečių, viešasis transportas didina reisų skaičių.
Kaunas pasirengęs Eurolygos kovoms
Kaunas pasirengęs Eurolygos kovoms / 15min fotomontažas

Kauno miesto savivaldybės Sporto skyriaus vedėjas Tadas Vasiliauskas BNS teigė, kad pajėgiausio Europos klubinio krepšinio turnyro finalinio etapo žiūrovų atvežtus pinigus verslai galės skaičiuoti milijonais.

„Jeigu vien į areną talpinsim 13 tūkst. žiūrovų, tai, manau, kad dar tiek atvyks ir į Kauno miestą. (...) Yra paskaičiavimai, kiek maždaug turistai išleis per dieną – apie 120 eurų, o remiantis ankstesniais finalo ketvertais, kurie vyko ne Lietuvoje, tai, Eurolygos skaičiavimais, į biudžetą, ne tik Kauno miesto, bet ir Lietuvos, – 1,1 mln. eurų vien mokesčių pavidalu“, – BNS sakė T.Vasiliauskas.

„Visas Kaunas adaptuoja savo gyvenimą, kad užtikrintų sklandesnį renginio pravedimą. (...) Tokio masto sporto renginys Kaune yra pirmą kartą. Tai yra garbė ir prestižas, Kaunas, manau, yra vertas tokį renginį turėti“, – pridūrė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas