Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
17:40 /18:01

M.Navickienės vyras į laisvę paleistas už dvigubai didesnę sumą nei I.Trinkūnaitė

Teisėsaugai atliekant ikiteisminį tyrimą dėl įvairių turtinių ir korupcinių nusikaltimų, susijusių su finansinių technologijų įmone „Foxpay“, praėjusį trečiadienį sulaikyta jos akcininkė Ieva Trinkūnaitė buvo paleista už 50 tūkst. eurų užstatą, o buvusios socialinės apsaugos ir darbo ministrės Monikos Navickienės vyras Mindaugas Navickas – už 100 tūkst. eurų, BNS patvirtino Generalinė prokuratūra.
Vilhelmas Germanas ir Ieva Trinkūnaitė (nuotraukoje kairėje) bei Monika ir Mindaugas Navickai skrido privačiu lėktuvu į Dubajų
Vilhelmas Germanas ir Ieva Trinkūnaitė (nuotraukoje kairėje) bei Monika ir Mindaugas Navickai skrido privačiu lėktuvu į Dubajų / 15min nuotr.

Pasak jos, abu jie pasirašė pasižadėjimą neišvykti ir nebendrauti su nurodytais asmenimis.

„Patvirtiname, kad ikiteisminiam tyrimui vadovaujančio prokuroro nutarimu M.Navickui buvo paskirtos kelios kardomosios priemonės: 100 tūkst. eurų dydžio piniginis užstatas bei rašytinis įpareigojimas neišvykti ir nebendrauti su nurodytais asmenimis. Analogiškos kardomosios priemonės (su mažesne užstato suma – 50 tūkst. eurų) yra skirtos ir I.Trinkūnaitei“, – BNS pranešė Generalinės prokuratūros atstovė Elena Martinonienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito