Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Invega“ rugpjūtį išmokėjo apie 8,3 mln. eurų palūkanų ir nuomos mokesčio kompensacijų

Nacionalinė plėtros įstaiga „Investicijų ir verslo garantijos“ („Invega“) rugpjūčio mėnesį verslams išmokėjo beveik 8,3 mln. eurų palūkanų ir nuomos mokesčio kompensacijų pagal priimtus daugiau kaip 4,4 tūkst. teigiamų sprendimų. Iki šiol „Invega“ su pareiškėjais spėjo pasirašyti daugiau nei 5 tūkst. kompensavimo sutarčių.
Pinigai
Pinigai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.
Temos: 3 Verslas Invega Parama

Vien per rugpjūčio mėnesį dėl palūkanų kompensavimo besikreipusiems verslams buvo išmokėta daugiau nei 2 mln. eurų lėšų – iš jų iki 95 proc. dalinėms palūkanų kompensacijoms buvo skirta per 600 tūkst. eurų, o krovinių vežimą vykdančioms įmonėms suteikta daugiau nei 60 tūkst. eurų, teigiama „Invegos“ pranešime.

Daugiausiai lėšų buvo skirta ekstremalios situacijos laikotarpiu paskolos mokėjimo atidėjimo paprašiusių verslininkų 100 proc. palūkanų kompensavimui – jiems išmokėta bendra suma siekia beveik 1,5 mln. eurų. Iš viso sprendimais patvirtinta palūkanų kompensacijų už daugiau nei 16 mln. eurų. 

Per rugpjūčio mėnesį dėl nuomos kompensacijų „Invega“ priėmė daugiau kaip 1,5 tūkst. sprendimų, pagal kuriuos beveik tūkstantis įmonių ir verslininkų jau sulaukė nuomos kompensacijų –- jiems išmokėta daugiau nei 6 mln. eurų. Bendra sprendimais patvirtintų kompensacijų suma siekia beveik 20 mln. eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas