Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 22

„Investuoti paprasta“: Rena pasirinko elektromobilius

Vidutiniškai 10 proc. metinę grąžą uždirbti pasiryžusi investuotoja Rena Saribekian savo naująją investiciją skirs bene žinomiausiam investiciniam fondui (ETF) elektromobilių rinkoje. Investuotoja taip pat atskleidžia, kaip sekėsi jos ankstesniems pasirinkimams.
1920x1080  rena
Rena Saribekian

Straipsnių cikle „Investuoti paprasta“ dvi investuotojos – Jekaterina Govina ir Rena Saribekian – kas mėnesį skiria po 100 eurų vadovaudamosi skirtingomis strategijomis.

Jekaterinos sprendimas yra aktyvi investavimo strategija turint tikslą vidutiniškai uždirbti 15 proc. metinę grąžą. Tuo tarpu Rena pasirinko pasyvią investavimo strategiją turėdama tikslą vidutiniškai uždirbti 10 proc. metinę grąžą.

Daugiau apie projektą skaitykite čia: Naujas projektas 15min portale – „Investuoti paprasta su Jekaterina ir Rena“.

Rena: elektromobilių dominavimas ateityje atrodo neišvengiamas

Dar 2018 metais teko nemažai rašyti apie elektromobilius ir jų kompanijas, tad šia rinka jau domiuosi ganėtinai ilgą laiką ir, nepaisant rizikų (elektromobilių akcijų kaina daug svyruoja), galiu sau leisti į ją investuoti.

Tiesa, noriu, kad tokį mano sprendimą suprastų ir vidutinis investuotojas. Šiandien, JAV valdžia numato, kad degalų paklausa, tenkanti vienam žmogui, šalyje nukris iki žemiausio lygio per pastaruosius 20 metų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi