Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip sutaupyti perkant internetu. „Membershop“ patirtis

Per pastarąjį mėnesį apsipirkimo internetus privalumus patyrė net tie pirkėjai, kurie pirmenybę teikė įprastoms fizinėms parduotuvėms. Greitas, patogus ir taupus apsipirkimas elektroninėse parduotuvėse gali tapti nauju praktišku įpročiu net ir pasibaigus karantinui. Neverta net minėti, kaip paprasta ir smagu yra apsilankyti elektroninėje parduotuvėje bet kuriuo jums patogiu metu, prisėdus ant sofos ar ant lieptelio prie ežero. Savo ruožtu, tam, kad perkant internetu pavyktų išleisti mažiau, reikia tam tikro apdairumo bei patirties. Ilgametę veiklos patirtį turinčios „Membershop“ elektroninės parduotuvės konsultantai siūlo atkreipti dėmesį į keletą paprastų apsipirkimo internetu aspektų, kurie leis įsigyti prekių už mažiausią kainą.
Kaip sutaupyti perkant internetu. „Membershop“ patirtis
Kaip sutaupyti perkant internetu. „Membershop“ patirtis / Partnerio nuotr.

Pirkinių sąrašas – patikimas būdas valdyti savo išlaidas

Internetinio apsipirkimo patogumas ir paprastumas gali sąlygoti tai, kad į pirkinių krepšelį lengva ranka prisikrausite daugiau prekių nei planavote. Efektyviausia spontaniškų pirkinių prevencija – iš anksto pasiruoštas ir gerai apgalvotas pirkinių sąrašas. Jis pravers tiek perkant maisto produktus ateinančiai savaitei, tiek atnaujinant garderobą, tiek ieškant naujų interjero detalių. Toks sąrašas taip pat leis efektyviau valdyti savo laiką, nes padės neprarasti laiko nuovokos žvalgantis po, rodos, begalines elektroninių parduotuvių lentynas. Išmintingi pirkėjai sezono naujienas bei specialius pasiūlymus atidžiau apžiūri tuomet, kai suplanuoti pirkiniai jau guli virtualiame pirkinių krepšelyje. Jei nesate apsisprendę, kokių konkrečiai daiktų trūksta, tarkim, sezoniniam rūbų spintos atnaujinimui, nusistatykite išlaidų limitą – pinigų sumą, kurios neleisite sau viršyti.

Viena pigi prekė dar nereiškia pigiausio apsipirkimo

Konkurencija tarp elektroninių parduotuvių yra išties įtempta, nes apsiperkant internetu ypač paprasta patikrinti konkrečios prekės kainą pas skirtingus pardavėjus. Vis tik, vargu ar rasite tokią parduotuvę, kurioje visos prekės būtų pigesnės nei pas konkurentus. Atrodytų, kad atidžiau panaršius internete galite kiekvieną reikalingą daiktą ar produktą nusipirkti už geriausią kainą. Paradoksalu, tačiau taip elgiantis didesnė tikimybė yra išleisti daugiau, o ne sutaupyti. Beveik visos elektroninės parduotuvės siūlo nemokamą pristatymo paslaugą, kai pirkinių krepšelio vertė siekia tam tikrą sumą. Dar daugiau – neretai yra numatytas apsipirkimo mokestis, kai apsiperkama už mažesnę nei nustatytą sumą. Dėl šių priežasčių apdairiau įsigyti daug prekių vienoje, didelį asortimentą ir konkurencingas kainas turinčioje elektroninėje parduotuvėje.

Naujienlaiškis – jūsų navigacija po karščiausias akcijas bei nuolaidas

Ne paslaptis, kad planuojant brangesnį pirkinį verta ne tik paieškoti, kuris pardavėjas jį siūlo už geriausią kainą, bet ir luktelti išpardavimų. Jei norite pirmieji sužinoti apie išpardavimus, nuolaidas ir specialias akcijas – drąsiai užsisakykite elektroninių parduotuvių naujienlaiškius. Būsite tikri, kad nepraleisite išskirtinių progų apsipirkti pigiau. Beje, jau vien pats naujienlaiškio užsisakymas dažnai reiškia progą sutaupyti, nes labai dažnai ta proga siūloma nuolaida pirmam apsipirkimui.

Nepamirškite prekių grąžinimo galimybės

Nepamirškite savo teisės persigalvoti dėl pirkinių! Tiek fizinėse, tiek elektroninėse parduotuvėse galioja vartotojų teisė grąžinti prekes per 14 dienų, o pas kai kuriuos pardavėjus ir per ilgesnį laiką nuo prekių gavimo dienos. Taigi, jei gavę siuntinį suprasite, kad paišlaidavote kiek daugiau nei šiuo metu galite sau leisti, netenkins prekių kokybė ar tiesiog persigalvosite – nedelskite ir užpildę grąžinimo formą išsiųskite prekes atgal pardavėjui.

Ieškantiems populiarių prekės ženklų gaminių su nuolaidomis, maisto produktų, dezinfekcinių priemonių ir kitų prekių verta apsilankyti Membershop.lt tinklalapyje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento